3 uue disainiga Xbox One pulti

Autor | 2017-08-09T11:17:06+00:00 2017/08/09|Konsoolid|

1. augustil teatas Microsoft kolmest uuest Xbox Wireless mängupuldist, ühest väiksemast Xbox Wireless Adapterist Windows 10 jaoks ja kahest uuest puldikogust arvutimängurite jaoks. Uue adapteri saab osta eraldi või koos musta Xbox Wireless puldiga.
PC-mänguritele pakub Microsoft ka uut mereväe sinist Patrol Tech Special Edition pulti USB kaabliga.

Xbox Wireless Controller – Green/Grey

Green/Grey on kahetoonilise halli disainiga, millel on lisatud pilkupüüdev roheline juhtkangide ümber. Puldi hinnaks on $64.99.

Xbox Wireless Controller – Volcano Shadow Special Edition
Volcano Shadow Special Edition kõige uuem pult Shadow seerias, mida Microsoft tutvustas meile eelmisel aastal. Sellel puldil on ülemine osa matt must ja tulipunased küljed, mis lähevad üle metalliliseks viimistluseks. Puldi hinnaks on $69.99.

Xbox Wireless Controller – Patrol Tech Special Edition
Patrol Tech Special Edition on teine pult Tech seerias, mis on inspireeritud militaartehnoloogiast ja -mustritest. Puldi esiküljel on nagu laser-söövitatud tekstuur, hõbedased detailid ja sümbolid. Puldi hinnaks on $69.99.

Microsoft on kinnitanud, et kõik kolm pulti tulevad Euroopas müügile 14ndal septembril, kuid ei ole kinnitanud veel hinda eurodes. Arvatavasti hakkavad antud puldid Euroopas maksma umbes 60-70 eurot.

 Xbox Wireless Adapter Windows 10-le

Uus adapter Windows 10-le parandab mängukogemust ühildudes paremini mängupuldiga. See on 66% väiksem kui originaalne Xbox Wireless Adapter ja sobitub paremini teiste USB-seadmetega, mis on läheduses ühendatud. Toote hinnaks on $24.99.

 

Allikas: Xbox uudised