5 head põhjust osta mänge kinkekaardiga

Autor | 2021-09-10T15:36:56+00:00 2021/09/10|Kasulik, Konsoolid, PC, PlayStation, Xbox|

5 head põhjust osta mänge kinkekaardiga

 

Vaatamata erinevate makselahenduste kiirele arengule on mänguplatvormide kinkekaardid endiselt meie tootevaliku populaarseimad tooted. Esmapilgul võib tunduda oma krediitkaardi andmete mänguportaali sisestamine igati mõstlik tegevus, kuid siin on 5 põhjust, miks võiks siiski eelistada kinkekaarte.

 

1. Turvalisus

Kui mänguplatvormi kasutab laps, siis on alati mängudele kulutatav summa kinkekaardi väärtusega piiratud ja vanema kontrolli all. Lisaks on mänguplatvormid ja -tootjad olnud alati üheks küberkurjategijate lemmiksihtmärkideks ning krediitkaardiandmete vargused on selles valdkonnas sagedased. Meie e-poes saab kinkekaardi eest maksta turvaliselt nii oma kodupanga lingiga kui paljude muude maksevõimalustega.

 

2. Mugavus

Kinkekaardi aktiveerimine on lihtne ja kui isegi peaks mõni probleem või küsimus tekkima, siis meie klienditugi on alati sind valmis aitama oma emakeeles.

 

3. Erinevad regioonid

Kinkekaarte saab soetada erinevatele regioonidele, mis võimaldab osta teistes regioonides soodsamaid või oma regioonis mittelevitatavaid mänge.

 

4. Hea kingitus

Mänguvaldkond on alati muutumises ja seda kõige paremat kingitust võib olla keeruline välja valida. Kinkekaart on kindlapeale minek kui soovid rõõmustada oma mänguhuvilisest sõpra.

 

5. Odavam hind

Viimane, ent kindlasti mitte vähem tähtis põhjus on odavam hind. Meie e-poest võib leida PlayStation, Xbox, Nintendo, Roblox ja Steam kinkekaarte isegi kuni 25% nominaalväärtusest odavama hinnaga. Lisaks teenid iga ostuga püsikliendi boonust, mis teeb järgnevad ostud veelgi soodsamaks.

 

 

PlayStationi kinkekaardid

PSN-kaartide abil saate avada ukse lõputute võimaluste maailma. Kui teie käsutuses on PlayStationi kinkekaart, saate osta otse PlayStataion Store’ist, ilma et peaksite oma isiklikke andmeid sisestama. Kasutades kinkekaarte saate rohkem kui maksate. Kas see tähendab rohkem mänge? Oo jah! PlayStation Store on üks suurimaid platvormipoode, kus on hulgaliselt Sony eksklusiivmänge, teiste loojate videomänge, kombosid, skinne ja palju muud. Ostlemine PlayStationi ettemakstud kaartidega võib olla palju tõhusam ja tasuvam!

Xbox Live kinkekaardid

Teine mängutööstuse hiiglane on Xbox, kus on palju videomänge ja muid mängudega seotud tooteid. Seega pole ime, et Xbox Live kaardid on mängijate seas ühed populaarseimad ettemakstud kaardid. Raha lisamine Xboxi kontole kinkekaartide abil on imelihtne ilma pangaandmete esitamise probleemideta. Lisaks ei sisalda kinkekaardid täiendavaid makse ega tasusid, nii et võite kindel olla, et teenite rohkem kui te nende eest maksnud olete! Ja veel, kui olete Windowsi arvuti kasutaja, saate Xboxi kaardiga osta tooteid ka Microsofti poest oma arvuti tarbeks.

 

Nintendo kinkekaardid

Nintendo on nimi, mis on tuntud ka väljaspool mängukogukonda. Super Mario, Pokémon ja Donkey Kong on nimed, mis on osa miljonite inimeste lapsepõlvest ja see traditsioon kestab. Et pakkuda oma mängijatele paremat ostukogemust, võttis Nintendo kasutusele oma eShopi kinkekaardid, mis toimivad sarnaselt PSN ja Xbox Live kaartidega. Nende ettemakstud kaartidega saate osta Nintendo e-poest kõike oma Wii ja Switch konsoolidele ning loomulikult saate rohkem kui te kaardi eest maksite.

PlayStationi, Xbox Live’i ja Nintendo kinkekaardid pole ainsad meie klientide armastatud tooted. Lisaks ettemakstud kaartidele leiad meie e-poest veel PlayStation Plus, PlayStation Now, Xbox Game Pass, Xbox Live Gold ja Nintendo Switch Online liikmelisuse kaardid. Need on kaardid, mis annavad mängukeskkondade liikmetele igakuiselt tasuta mänge, võimaluse uusi mänge proovida, mängida sõpradega võrgus ning pilveruumi oma mängude salvestamiseks. Mängumaailma kõigi võimaluste võti on teie kätes!