6 tasuta mängu, mida praegu Steamist alla laadida

Autor | 2024-09-10T11:54:49+00:00 2024/09/10|Kasulik, PC|

Nädalavahetus võib küll läbi olla, kuid lõbu ei pea sellega lõppema! Sel nädalal toob Steam meieni mitmeid uusi põnevaid mänge, aga parim osa sellest on, et hetkel on võimalik mitmeid neist tasuta alla laadida!

Vaatame üle 6 tasuta allalaadimiseks saadaolevat mängu:

Steel Covenant

Teise maailmasõja ajal toimuv Steel Covenant on 3D-reaalajas strateegiamäng, mis võimaldab teil valida liitlasvägede või Saksa vägede vahel. Juhtige mitut üksust intensiivsete lahingute ajal, tehes strateegilisi otsuseid, mis kujundavad teie kampaania kulgu.

Project Unknown Designation

Kui teil on tuju närvekõditavaks kogemuseks, sobib see õudusmäng nagu rusikas silmaauku. Saage sõpradega kokku kõhedas metsamajakeses – mis võiks üldse valesti minna? Mitme lõpu, keerukate mõistatuste ja lummava süžeega Project Unknown Designation hoiab teid kogu mängu vältel valvel ja põnevalt pinges.

Dark Lord

Dark Lord pakub strateegilise RPG-kogemust üheskoos seikluse ja musta huumori seguga. Story mode’s mängides valitsete oma valduseid raudse rusikaga ning samal ajal on teil on võimalus avastada ka kasutajate endi loodud lugusid. See on vaimukas ja väljakutseid pakkuv mäng, mis kindlasti väärib järele proovimist.

Canto I

Platvormmängude sõpradele meeldib kindlasti Canto I – täpsusele tuginev mäng, kus astute Dante rolli.  Kasutage maagilisi rünnakuid ja topelthüppeid, et vältida ogasid, kuristikke ja palju muud. Kaunilt kujundatud pikslimaailmas aset leidev platvormikas on peidetud pärl, mis ootab avastamist.

Pixeplorer

Teine pikslikunsti ime, Pixeplorer, on põnevus-seiklusmäng, mis võimaldab teil avastada lõputuid maailmu. Selles võluvas mängus aitate külaelanikke, ründate vaenlaste laagreid ja asute avastama sandbox-stiilis ehitatud maailma.

Mirth Melody

Lõpetame nimekirja millegi eriti nunnuga –  Mirth Melody võimaldab võtta  enda kanda part Dodo rolli.  Sõrmitsege oma kitarri, samal ajal kui metsaloomad teie lugudele kaasa elavad. See on armas, väljakutsuv ja täielik maiuspala rütmimängude fännidele.

Kas vajate Steami krediiti? Ostke Steami kinkekaarte Punktidest!

Kui soovite avastada veelgi rohkem sisu või lihtsalt osta mänge kiirelt ja turvaliselt, saate oma Steami kinkekaardid osta Punktid.ee-st. Kinkekaardid saadetakse digitaalselt otse teie meilile!

Osta Steam Gift kinkekaarte