GTA6 tuleb 2024-2025?

Autor | 2021-07-15T13:52:36+00:00 2021/07/14|Konsoolid, PC, Varia|

GTA 6 on tõenäoliselt maailma üks oodatumaid mänge. Kuigi GTA5 ilmumisest on möödunud juba 8 aastat ja uue mängu valmimise kohta on liikvel hulgaliselt kuulujutte, ei ole mängu tootja Rockstar Games jaganud selle kohta mingit infot.

Battlefieldi ja Call of Duty mängude lekitaja Tom Henderson postitas eelmisel nädalal YouTube’i video, milles kirjeldati üksikasjalikult erinevaid kuulujutte ja ennustusi Grand Theft Auto 6 kohta. Henderson väitis, et mängu sündmused leiavad aset tänapäevases Vice City’s, mis on ajas muutuv sarnaselt Fortnitega. Väidetavalt saab ka uut GTA-d mängida mitmes erinevas rollis, sealhulgas naissoost peategelasega, kes on seekord häkker.

Kõigi nende võimalike kuulujuttude seas pakkus Henderson ka prognoosi GTA 6 väljaandmise kuupäeva kohta, öeldes, et ta usub, et mäng ilmub aastal 2024-2025. Praegu on mängu loomine alles varases arengus. Mängu väljaandmise venimise peamiseks põhjuseks peetakse tootjafirma Rockstari ebaefektiivset töökeskkonda, mille tõttu venis oodatust pikemaks ka eelmise suurmängu Red Dead Redemption 2 valmimine.

Hendersoni väiteid kinnitas ka Bloombergi videomängude reporter Jason Schreier. Ehkki mängumaailma telgitagustega hästi kursis olevate Hendersoni kui Schreieri infokillud on sarnased, peab neisse suhtuma siiski kerge kahtlusega, sest tegemist ei ole ametliku infoga. Sellele vaatmata on GTA näol tegu maailma ühe populaarseima arvutimänguga ja igasugune infoleke selle kohta tekitab elevust.

Allikas: www.trueachievements.com