Kuidas ehitada täiuslik The Sims 4 maailm?

Autor | 2020-09-30T14:30:00+00:00 2020/09/30|Kasulik, PC|

The Sims 4 on ülipopulaarne elusimulaator, mis laseb mängijatel luua täpselt sellise elu ja keskkonna nagu nad ise soovivad. Enda tegelastele, simsidele, on võimalik anda unikaalne välimus, ainulaadne iseloom ja erinevaid emotsioone, rääkimata ka pea lõpututest ehitusvõimalustest. Anname aga mõned nipid, kuidas niigi hea mäng veel paremaks teha!

Eesti soodsaima hinnaga The Sims 4 on müügil Punktid.ee-s! Vaata lähemalt siit: The Sims 4

Kasuta mõnda The Sims 4 „sohikoodi“

The Sims 4 Vintage Stuff piiramatult raha

The Sims 4 koodid on alati olnud mängu üheks lahutamatuks osaks, andes sulle ligipääsu piiramatutele vahenditele, ilma et peaksid tegema mitmeid tunde rasket tööd.

Koodide sisestamiseks ava kõigepealt selleks vajalik lahter:

Kui mängid PC peal: Hoia all Ctrl+Shift ja vajuta C
Kui mängid Maci peal: Hoia all Command+Shift ja vajuta C
Kui mängid PS4 peal: Hoia korraga all kõiki nelja tagumist nuppu
Kui mängid Xbox One peal: Hoia korraga all kõiki nelja tagumist nuppu

Mõned populaarsemad cheat code’d vara suurendamiseks:

  • rosebud – saad juurde 1,000 simoleoni
  • kaching – saad juurde 1,000 simoleoni
  • motherlode – saad juurde 50,000 simoleoni
  • Money X – asenda X endale sobiva numbriga ja vastavas koguses simoleone lisatakse sinu majapidamisele
  • FreeRealEstate On – kõik naabermaalapid saad tasuta
  • FreeRealEstate Off – taasta originaalhinnad
  • household.autopay_bills true – lülita kommunaalide arved välja
  • household.autopay_bills false – lülita kommunaalide arved sisse

The Sims 4 sisaldab sohikoode ka esemete, suhete, oskuste jpm jaoks. Vaata kõiki koode siit: The Sims 4 sohikoodid – saa piiramatult mänguraha, tasuta kinnisvara ja palju muud

Kasvata oma mudilased suureks

The Sims 4 Toddler Stuff kasvata lapsed suureks

Oled väsinud pisikese mudilase kasvatamisest? Siis muuda tema vanust ja kasvata temast õnnelik laps. Selleks pane üks täiskasvanutest torti küpsetama ning kliki seejärel tordile. Vali siis „add candles“ ja „Have [mudilase nimi] blow out candles“. Sulle tuleb seejärel teavitus, et laps on vananenud ja annab ühtlasi ka teada, kas teenisid preemiat lapse hea kasvatamise eest.

Lisa mängu juurde mõni mode

The Sims 4 Romantic Garden Stuff lisa müük

Ehitades oma unistuste kodu ja rajades endale perekonda võid tunda vajadust omada natuke suuremat kontrolli selle üle, mis järgmiseks juhtuda võiks. Selle jaoks ongi välja mõeldud The Sims 4 moded, mis toovad mängu lisasisu ja viivad sinu mängukogemuse täiesti teisele tasemele.

Mode lisamiseks pead vastava mode faili alla laadima ja installeerima. Seejärel ava oma PC peal Windows Explorer (või Maci peal Finder) ning vali Electronic Arts > The Sims 4 > Mods.

Nüüd lihtsalt aseta oma eelnevalt allalaaditud mode fail /Electronic Arts/The Sims 4/Mods kausta. Kui lisaks sellele on midagi veel juurde vaja teha, siis on vastavad juhised tavaliselt kirjas sellel lehel, kust mode alla laadisid. Kui laed alla zip-faili, siis ei ole tarvis seda eelnevalt lahti pakkida – aseta lihtsalt kogu fail Mods kausta.

  • Ava kõik Build / Buy esemed korraga

Kui soovid korraga avada kõiki Build / Buy esemeid, siis saad kasutada The Sims 4 BuildBuyMode Unlocker mode’i, mis teeb sulle saadavaks kõik objektid, mille nimel peaksid muidu kõvasti tööd tegema.

  • Lisa igale maalapile oma tiik

Tahad oma simsi kalapüügioskuseid arendada, aga selleks pead koguaeg kusagile välja reisima? Tõmba selle asemel alla Buyable Ponds Sims 4 mode ning saad lisada kalarohke tiigi omaenda maalapile.

  • Ela igavesti

Oma simside vananemise ja suremise protsessi saad küll seadetes välja lülitada, kuid sellisel juhul puudutab see kõiki sinu simse. Juhul kui soovid aga igavest elu pakkuda vaid mõnele väljavalitule, vajad mode’i The Eternal Youth and Immortal Buyable Trait. Eternal Youth takistab sinu simsil vanadusse suremist, kuid ta võib surra mõnel muul viisil. Immortal tagab aga simsile igavese elu, kuid pea meeles, et vananemine ei peatu sellegipoolest.

  • Lisa juurde uusi omadusi

Kui sa soovid oma simsidele juurde tuua uusi Create a Sim isiksuse omadusi, siis kasuta selleks mode’i More CAS Traits for Sims.

  • Muuda oma simside pikkust

Kuigi saad enda simside kaalu ja lihasmassi mängus üsna kergelt muuta, siis pikkus on selles maailmas kõigil sama. Kui soovid oma mängu natuke rohkem realistlikkust tuua, siis erinevate pikkuste valiku saad kui kasutad mode’i Height Slider.

Lisa mängu elevust mõne The Sims 4 lisapakiga

The Sims 4 on välja lasknud tõeliselt suurel hulgal lisapakke, mis toovad mängu juurde uusi tegevusi, esemeid, omadusi ja palju muud. Toome välja 8 parimat lisa, kuid kogu nimekirja leiad siit: The Sims 4 lisapakid

  • The Sims 4: Island Living – Lase oma simsidel luua omaenda paradiis, mis on täidetud päikesepaiste, liiva ja lõputu meelelahutusega. Vahet ei ole, kas sinu Sim eelistab panustada keskkonna säilitamisele või hoopis omaette nokitseda – kõik saavad nautida Sulani saare ainulaadset kultuuri.
  • The Sims 4: Get together – Loo oma simside jaoks erinevaid klubisid, kus sina paned paika reeglid ja välimused. Klubisse kuuluvad simsid järgivad sinu reegleid, vaatamata sellele, kuidas nad tavapäraselt käituvad, andes sulle uue viisi, kuidas oma simisdega mängida.
  • The Sims 4: Seasons – Tutvusta oma simsidele ilmastikku, et rääkida uusi lugusid, nautida hooajalisi tegevusi ja tähistada mõnusaid jõulupühi. Kutsu kokku oma pere ja sõbrad, et üheskoos nautida pühadeaega, mis on täidetud traditsioonide, kingituste ja eriliste külalistega.
  • The Sims 4: Cats and Dogs  – Loo erinevaid kasse ja koeri, lisades neid oma simside kodudesse ja hoolitsedes oma naabruskonna koduloomade eest loomaarstina. Imelised eluaegsed kaaslased muudavad sinu simside elusid uuel ja erilisel viisil. Hakka loomaarstiks ja ravi loomi päris enda loomakliinikus.
  • The Sims 4: Get to work  – Määra, kas sinu simsid liiguvad suurte ametikõrgenduste poole või saab neist kõikide töökaaslaste nuhtlus. Päästa lugematuid elusid arstina, tüüta oma naabreid vallatute leiutistega töötades teadlasena või juhi juurdlusi detektiivina ning lahenda suuri juhtumeid.
  • The Sims 4: Get famous  – Sihi kõrgele ja saavuta ülemaailmne kuulsus! Ehita üles oma näitlejakarjäär ning tee oma nimi tuntuks igas kodus. Isikupärasta ja näita enda unikaalset stiili ning kaunista oma Simide luksusvillasid eriti üle võlli toodetega, nagu näiteks üleni kullast tualettpott.
  • The Sims 4: City Living – Vii unistused täide San Myshuni mitmekülgses linnas, kus on võimalus avastada põnevaid naabruskondi, kolida uude korterisse, osa võtta lõbusatest festivalidest ja palju muud. Tööta end üles pisikesest elamust kuni suure katusekorterini!