Õpetus: Kuidas kasutada VPNi Xbox Live Goldi aktiveerimisel?

Autor | 2020-10-13T11:50:07+00:00 2019/10/08|Kasulik, Konsoolid, Xbox|

Mängumaailma kõige keerukamate regiooninõuetega Xbox on taaskord oma süsteemis muudatusi tegemas, mis tähendab kohalikele klientidele uusi takistusi Xbox Live Gold teenuse kasutamisel. Kui varasemalt oli aktiveerimise nõudeks see, et Xboxi ja Microsofti konto oleksid mõlemad registreeritud mõnda Live Goldi toetatud regiooni, siis nüüd lisatakse kompotti ka IP-aadressi nõue. See aga tähendab, et koodi aktiveerimiseks on enamikel inimestel tarvis kasutada VPN-teenust.

Mis on VPN?

Netsec.ee defineerib VPNi järgnevalt: VPN on lühend inglisekeelsetest sõnadest “Virtual Private Network”, ehk virtuaalne privaatne võrk. VPN tekitab turvalise võrgu, mille liiklust pole kolmandatel osapooltel võimalik jälgida, ükskõik kus sa ka poleks. Virtuaalne privaatvõrk kaitseb su internetiliiklust ning identiteeti pealtkuulamise eest. Lisaks võimaldab VPN jätta mulje, et asud mujal riigis, kui seda tegelikult oled, mis võimaldab kasutada geopiiranguga teenuseid ja rakendusi.

Kuidas VPNi kasutada Xboxi koodi aktiveerimiseks?

Usaldusväärsed VPN-teenused on alati tasulised ning kindlasti ei soovita me kasutada ühtegi tasuta VPNi, kuna on väga suur tõenäosus, et tegu petuskeemiga, mille kaudu püütakse varastada kasutaja andmeid. Oma klientidele anname vajadusel ajutise ligipääsu meie VPN kontole, mida on võimalik koodi aktiveerimiseks kasutada. Selleks peaksid peale Xbox Live Gold koodi ostmist meiega ühendust võtma: punktid.ee/kontakt. Kui juba oled mõne VPNi kasutaja, siis loomulikult mingit eraldi ligipääsu vaja ei ole.

Toome NordVPNi näitel välja, kuidas teenust kasutada:

1) Esiteks laadige alla NordVPN programm: https://nordvpn.com/download/
2) Logige oma kasutajakontoga sisse (Punktid.ee kliendid võivad meiega ühendust võtta ja meie kontot kasutada)
3) Programmi otsingukasti kirjutage riik, mille IP-d soovite kasutada. Meie näites on kasutusel United Kingdom:

IP aadressi muutmine VPN abil

4) Proovige oma Xbox Live Gold koodi uuesti aktiveerida lehel https://redeem.microsoft.com/
5) Peale koodi edukat aktiveerimist lõpetage lihtsalt VPN ühendus:

Kui Xbox Live Gold liikmeaja aktiveerimisega on jätkuvalt probleeme, siis võtke meiega ühendust ja mõtleme välja lahenduse!


Xbox Live Gold liikmeaega saad osta Punktid.ee e-poest