PlayStation Now nüüd kasutatav ka Eestis

Autor | 2019-03-12T15:20:04+00:00 2019/03/12|Konsoolid, PlayStation|

Alates tänasest laieneb PlayStationi kuumaksupõhine teenus, PlayStation Now, seitsmesse uude riiki, mille sekka kuulub ka eestlaste seas laialdaselt kasutatud Soome.

PS Now on PlayStationi uusim teenus, mis annab kasutajatele ligipääsu üle 600 mängule, ilma et oleks kohustust need välja osta. Valikus on näiteks sellised mängud nagu Mortal Kombat X, For Honor ja WWE 2K18 ning ka PlayStationi eksklusiivid nagu The Last of Us ja God of War III. Konsoolil saab mängu salvestada otse kõvakettale, kuid pilvesalvestust kasutades on võimalik mängu poolelijäänud kohast jätkata nii PS4 kui ka PC peal.

Ühe kuu kaupa makstes on teenuse hinnaks 14.95€ kuus ja aastase liikmelisuse hinnaks on 99.95€ (8.33€ kuus). Need, kes aga põrsast kotis osta ei soovi, saavad enne liitumist teenust 7 päeva tasuta proovida. Liikmeks saad hakata siin: PS Store

Teenus on nüüdsest saadaval Soome, Rootsi, Norra, Taani, Portugali, Hispaania ja Itaalia regioonides. Eelnevalt on selle eeliseid saanud nautida UK, Iirimaa, Prantsusmaa, Saksamaa, Hollandi, Belgia, Šveitsi, Austria ja Luxemburgi kasutajad.

PlayStation Store’st saad oste soodsalt ja mugavalt sooritada PSN kinkekaartide abil. Koodid saadetakse e-mailile kohe peale tasumist: 

Allikas: PlayStation Blog