PS5 esitluse 5 suurimat teadaannet ja treilerit

Autor | 2020-09-17T14:56:30+00:00 2020/09/17|Konsoolid, PlayStation|

PlayStation 5 hinnad teada

Peale lõputuna tundunud ootamist andis Sony lõpuks teada oma uue põlvkonna konsooli hinna ja ilmumiskuupäeva. Lisaks sellele näidati 16. septembril toimunud “PlayStation 5 Showcase” esitlusel ka erinevaid mänge, mida PS5 peale oodata on. Teeme ülevaate viiest suurimast teadaandest ja mängutreilerist, mida sündmusel näha sai. 

PS5 hinnaks saab olema 499€ ning see jõuab Eestisse 19. novembril

Oodatuimaks infoks oli loomulikult uue konsooli hind ja ilmumiskuupäev. Nüüdseks teame, et PS5 standardversioon hakkab maksma 499€ ning ilma plaadilugejata digitaalse versiooni hinnaks saab olema 399€. Uue põlvkonna konsool saabub USAs, Kanadas, Jaapanis, Mehhikos, Austraalias, Uus-Meremaal ja Lõuna-Koreas müügile juba 12. novembril. Ülejäänud maailm, sealhulgas Eesti, peab aga nädalakese kauem ootama, sest meieni jõuavad konsoolid 19. novembril.

PlayStation Plusiga kaasneb PS5 kasutajatele lisaboonus

PlayStationi kuumaksupõhine teenus PS Plus toob PS5 kasutajatele kohe konsooli ilmumisel kaasa korraliku lisaboonuse. “PlayStation Plus Collection” sisaldab endas hulganisti PS4 mänge, mida saad kohe oma tutikal konsoolil mängima hakata. Mänguvalikus on sellised megahitid nagu “God of War”, “The Last of Us: Remastered”, “Uncharted 4: A Thief’s End”, “Monster Hunter World” ja palju muud.

“God of War” tuleb taas!

2021. aastal on oodata järge PS4 ühele parimale eksklusiivmängule, “God of War”. Hetkel pole veel mängust ülemäära palju infot antud, jagatud on vaid lühikest isutekitajat, mis annab teada ühe lihtsa lause: “Ragnarök is coming”. Seega võib eeldada, et uue mängu nimeks võib saada Ragnarök, kuid enam infot või täpset ilmumiskuupäeva hetkel veel avalikustatud ei ole.

Esimene vaade uuele Harry Potteri mängule

Samuti näeb järgmisel aastal ilmavalgust maagiline RPG mäng “Hogwarts Legacy”, mis oma avatud maailmaga paisutab Harry Potteri võlumaailma eriti suureks. Mängus ei ole aga võimalik maailma avastada võlumaailma tuntuima võluri endana, vaid tundub, et mängijad loovad endale täiesti uue karakteri, kellena põnevale ja ohtlikule teekonnale asuda.

Uus Spider-Man ilmub koos konsooliga

“Spider-Man: Miles Morales” mängu ilmumisest PS5 konsoolil anti teada juba varem, kuid esitlusel selgus, et mäng ilmub samal päeval konsooliga ning saime ka parema ülevaate gameplayst ja Ämblikmehe võimetest.