Vestlus Eesti tuntud youtuberi Ralf J. Paldermaaga

Autor | 2021-05-20T13:25:43+00:00 2021/05/17|Varia|

Punktid.ee meeskonnal tuli kevadiste ilmade saabumisega idee vestelda Eesti tuntud youtuberi Ralf J. Paldermaaga, kellel on tänaseks enda YouTube kanalil juba üle 10 000 jälgija.

Ralf J. Paldermaa erakogu

Ralf J. Paldermaa erakogu

Punktid.ee meeskonnal tuli kevadiste ilmade saabumisega vahva mõte vestelda Eesti tuntud youtuberi Ralf J. Paldermaaga, kes ühe sisuloomena kord nädalas fänne striimidega üllatab.  Ralfil on tänaseks enda Youtube kanalil peaaegu 11 000 jälgijat, kellest üle paarituhande on lojaalsed fännid ehk Ralfi sõnul playerid, kellega üheskoos kord nädalas põnev arvutimäng mängitakse.

Lisaks on Ralf Punktide soovituslingi kasutaja, mille läbi on liitunud juba rohkem kui sada tema sõpra.  Soovituslink on personaalne, võimalik edastada oma sõpradele ja läbi selle teenida boonust nende ostudelt. Iga soovituslingi kaudu liitunud sõber saab oma esimeselt ostult 10% soodustust. Soovituslingi kohta saad lähemalt lugeda https://punktid.ee/referral.

Vaata videost, mis on Ralfi lemmikmängud, kuidas ta selleni jõudis, millised on ta edasised plaanid ja palju muud põnevat SIIN.

PS! Ralfi saad jälgima hakata tema Youtube kanalil siin: https://www.youtube.com/c/ralfpaldermaa

 

Kui sa veel ei tea, siis Punktid.ee lükkas käima suure auhinnaloosi, mille peaauhinnaks on tuliuus ja populaarne mängukonsool PlayStation 5.  Kampaanias osalevad kõik, kes sooritavad meie e- poest ostu vahemikus 08.04.2021 – 31.05.2021 kell 23.59. Võitja loositakse välja 01.06.2021. Iga ost annab loosis osalemiseks ühe hääle, seega kui sooritad kampaania vältel mitu ostu, osaled ka loosis mitme häälega. Ole tark ja kasuta võimalust.