10 kingiideed, mis jõuavad kingikotti ka viimasel minutil

Autor | 2021-12-17T11:29:46+00:00 2021/12/14|Mängude Ülevaated, PlayStation, Xbox|

 

Siin on 10 pööraselt ägedat kingisoovitust, mida julgeme kindlalt soovitada! Kui kinkide ostmine on ununenud viimasele minutile, siis tea, et punktid.ee tooted jõuavad kohale hetkega. Nii saad kindel olla, et parim jõulukink jõuab õigeks ajaks sinu jaoks olulise inimese kingikotti talle jõulurõõmu valmistama.
Vähem ootamist – rohkem mängimist 🎄

 

 

Roblox kinkekaardid

Populaarne Roblox on turvaline ja arendav  keskkond, kus saab mängida täiesti tasuta.  Siiski soovivad lapsed aegajalt oma tegelasi ägedamaks muuta. Roblox kinkekaart on alati oodatud kingitus ja aitab ära hoida ootamatuid kulutusi vanemate krediitkaardilt.

 

 

 

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Olgem ausad, keegi ei osanud arvata, et “Guardians of the Galaxy” saab olema midagi enamat karjuvast keskpärasuses. Pärast eelmise aasta “Marvel’s Avengersit” olid ootused pehmelt öeldes mudas. Aga võta näpust! “Guardians of the Galaxy” ei ole lihtsalt hea, vaid väga hea! Siin on kamaluga totakat, kuid head huumorit, graafika on piltilus, olemas on lugu ja tegelasi mõjutavad valikud, märul on mõnus ja heliriba on täis 80ndate puhast kulda. “Guardians of the Galaxy” on selle aasta üks paremaid videomänge.

 

 

 

Overcooked “All you can eat”

“Overcooked!” on lõbus kokkamismängude seeria, kus kuni neli mängijat siblivad mööda kööki ringi ja üritavad kaosest koostööd välja võluda. Eesmärk on täita ekraanile hüppavaid tellimusi kiiresti ja korrektselt. See on keerulisem, kui võib esialgu tunduda. Nimelt asuvad köögid näiteks sõitvate autode kastides, liiguvad pidevalt ringi ja tulekahju võib lahvatada igal hetkel. “Overcooked!” on väikestele mängufännidele ideaalne: mängida saab mitmekesi korraga ning oskus koostööd teha pannakse korralikult proovile. Ja kes teab, äkki saab mõni mudilane mängust külge toidutegemise pisiku ja leiab inspiratsiooni, et emale-isale kööki appi minna.

 

 

 

Minecraft

“Minecraft” ei ole lastele pelgalt lõbus ajaviide, vaid seda võib kasutada ka hariva ja loomingulisust arendava tööriistana. “Minecraftis” on loodud hiiglaslikke raamatukogusid, kus saab lugeda haruldasi teoseid. Andekad Eesti noored on “Minecraftis” ehitanud mitmeid tuntud kohti, sealhulgas näiteks Tartu kesklinna. Tegu on unikaalse mänguga, millel on samaaegselt praktiline ja meelelahutuslik väärtus. Ja kui ehitamine ära tüütab, siis saab ette võtta uuema “Minecraft Dungeonsi”, kus on võimalik koos sõpradega “Minecraftist” tuntud kollide vastu võidelda.

 

 

 

It takes two

Kahekesi koos ühe teleka taga mängimiseks on “It Takes Two” 2021. aasta parim videomäng. See on algusest lõpuni nii leidlik, et lõppu jõudes küsid sa endalt käsi laiutades, miks selliseid mänge rohkem ei tehta. “It Takes Two” on mäng, mis ei väsita ega tüüta, vaid üllatab alati millegi värskega. Lõppu jõudes soovid tõenäoliselt minna uuele ringile ja miks ka mitte? Mängi lihtsalt teise tegelasena ja koge kõike seda, millest esimesel korral ilma jäid. Või kui otsid midagi uut, siis võtta ette samade arendajate “A Way Out”,, mis on peaaegu sama hea kui “It Takes Two”.

 

 

 

Forza Horizon 5

“Forza Horizon 5” on parim automäng neile, kes automängudest eriti ei hooli ja autodest ka suurt midagi ei tea. Jah, masinaid saab tuunida, aga kui sa seda teha ei taha, siis selleks ei ole absoluutselt mingit vajadust. Nii suured kui ka väikesed mängijad saavad lihtsalt autosse hüpata ja võidu kihutada ühes kõige kaunimas mängumaailmas, mis eales loodud. Autosid on tohutult palju ning mängijate käsutuses on laialdane valik võimalusi mängukogemust enda jaoks lihtsamaks muuta. Pole vaja kulutada lugematuid tunde, et virtuaalsete autodega sõitmises paremaks muutuda. “Forza” sobib igasuguste oskustega mängijatele ja nii noortele kui vanematele.

 

PlayStation, Xbox ja Steam kinkekaardid

Mängukeskkondade kinkekaardid on kingitus, millega ei ole võimalik eksida. Kinkekaart on mugav, turvaline ja alati soodsaim võimalus mänge osta. Mängude maailm on alati muutumises ja milline mäng on parajasti teema, teab vaid mängufänn ise.  

 

 

 

The Sims4

Võiks ju arvata, et videomänge mängitakse argielust eemale saamiseks, aga võta näpust! Igapäevaelu simulaator “The Sims 4” on eestlaste seas tohutult populaarne ja muutus eriti menukaks just koroonapandeemia ajal. Põhjuseid pole vaja kaugelt otsida: väikeste virtuaalinimeste elude majandamine on üllatavalt kaasahaarav tegevus, mis sobib hästi ka väiksematele mängufännidele. Mängu pakutavate reaaleluliste probleemide lahendamine aitab arendada loogilist mõtlemist ning kuna kõik on inglise keeles, siis areneb ka keeleoskus. Muidugi ei pea kõike alati võtma nii tõsiselt: vabalt võib ka kõik simsid basseini saata ja siis veest välja viiva redeli ära võtta. Igaühele oma!

 

 

 

Deathloop

“Deathloop” on 2021. aasta parim videomäng. Kui sa ei ole seda veel mänginud, siis mida sa ootad? “Deathloop” on hädavajalik hoop näkku stuudiotele, kes valivad üha sagedamini uute mängudega katsetamise asemel ohutuma tee ja toovad aastast aastasse müügile ühenäolisi järgesid. On väga vähe asju, mida “Deathloop” ei tee väga hästi. Siin on äge üleloomulike sugemetega detektiivilugu, mille lahti harutamine on elamus omaette. Olemas on tõsiselt mõnus märul, üleloomulikud võimed, tonnide kaupa stiili ja iseloomu ning lõppeva aasta üks omanäolisemaid mitmikmänge. Päriselt ka, mängi “Deathloopi”. See on seda väärt.