Mis olid 2018. aasta populaarseimad mängud?

Autor | 2018-12-18T13:46:53+00:00 2018/12/18|Mängude Ülevaated, Meist, PC, Varia|

2018. aasta läheneb hoogsalt oma lõpule ja kätte on jõudnud aeg aastast kokkuvõtteid teha. Vaatamegi üle, millised mängud eestlastele sel aastal eriti meeltmööda olid. Etteruttavalt võime öelda, et kui tabeli tagumine osa on täidetud uute mängudega, siis TOP 3 ei paku mingeid üllatusi, olles täpselt samas järjestuses nagu 2017. aastal.

  1. Counter-Strike: Global Offensive

    Mäng saadaval siin: Counter-Strike: Global Offensive
    CS:GO on alates e-poega alustamise hetkest olnud igal aastal meie müüduim mäng. Tõenäoliselt on järgmisel aastal esimest korda võimalus mõnel muul mängul troonile tõusta, sest alates 7. detsembrist on CS:GO kõigile tasuta. Tasuline versioon jääb samuti alles, andes mängijale automaatselt Prime staatuse, millega kaasnevad eksklusiivsed esemed ja suveniirid. Lisaks tuli Valve välja ka uue battle royale mänguviisiga.

  2. Grand Theft Auto V

    Mäng saadaval siin: Grand Theft Auto V
    Kuigi tegu on juba 5 aastat vana mänguga, ei näita GTA V raugemise märke, jäädes ka sel aastal kindlalt oma teist kohta hoidma.

  3. PlayerUnknown’s Battlegrounds

    Mäng saadaval siin: PlayerUnknown’s Battlegrounds
    Kuigi PUBG peab enda pinnal hoidmisega tõsiselt vaeva nägema, sest teisi battle royale mänge tuleb nagu seeni pärast vihma, siis ei loovutanud mäng ka sel aastal oma kohta ja jäi püsima kolmandale kohale.

  4. Euro Truck Simulator 2: Beyond The Baltic Sea DLC

    Mäng saadaval siin: ETS2: Beyond the Baltic Sea
    Kui ETS2: Beyond the Baltic Sea oleks välja tulnud mõnevõrra varem, oleks see ilmselt ka CS:GO lõpuks troonilt tõuganud. Pikisilmi oodatud Euro Truck Simulator 2 lisa ilmus alles 29. novembril ja jõudis selle lühikese ajaga juba tõusta aasta müüduimate mängude seas neljandaks.

  5. Euro Truck Simulator 2

    Mäng saadaval siin: Euro Truck Simulator 2
    Siin on ilmselge seos neljandal kohal asuva Beyond the Baltic Sea lisaga, kuna ega lisa ei saa mängida ilma originaalmänguta. Võimalus mängusiseselt mööda Eesti teid sõita tõmbas Euro Truck Simulatori maailma rohkelt inimesi juurde.

  6. World of Warcraft: Battle For Azeroth

    Mäng saadaval siin: WoW: Battle for Azeroth
    Kuigi WoWi populaarsus on aastatega läinud pigem langevasse trendi, on tegu siiski niivõrd legendaarse ja suure mänguga, et iga uus World of Warcrafti lisa jõuab alati ka aasta populaarseimate mängude sekka. Ei läinud teisiti ka Battle for Azerothiga, mis jõudis aasta tabelis kuuendale kohale.

  7. FIFA 19

    Mäng saadaval siin: FIFA 19
    Septembrikuus pole kunagi küsimust, millest saab kuu populaarseim mäng – vastus on alati FIFA. Ülipopulaarsel jalgpallimängul on tõeliselt lojaalsed mängijad, kes ei pea paljuks igal aastal uut väljalaset omandada.

  8. Call of Duty: Black Ops 4

    Mäng saadaval siin: CoD: Black Ops 4
    CoD: Black Ops 4 oli taas üks mängudest, mille loojad otsustasid minna battle royale rada, tuues välja mänguviisi Blackout. Viimase kohta jagunesid mängijad kahte leeri – ühed kiitsid taevani, teised kirusid mängu tehnilisi vigu. Vaatamata sellele on Black Ops 4 aga 2018. aasta üks müüduimaid mänge üldse ning ka meie müügitabelis jõudis mäng tublile 8. kohale.

  9. Battlefield V

    Mäng saadaval siin: Battlefield V
    Battlefield V on samuti mäng, mis hakkab mängijaid tõmbama battle royale mänguviisiga, aga seda peab veel mõnda aega ootama. Battle royale mänguviis Firestorm on tulekul alles 2019. aasta kevadel. Mängijaid suudeti meelitada aga ka ilma selleta, sest selle aasta populaarseimate mängude seas tuli see auväärsele 9. kohale.

  10. Far Cry 5

    Mäng saadaval siin: Far Cry 5
    27. märtsil välja tulnud Far Cry 5 on üks selle aasta uutest mängudest, mis otsustas jätkata vanaviisi ja ei hüpanud (ametlikult) battle royale rongile. Mängijad on küll oma loomingulisel poolel lennata lasknud ja loonud ise kaarte, kus enam-vähem midagi battle royale laadset mängida saab, kuid ametlikult siiski mäng seda ei toeta. Ja ei peagi, sest ka ilma selleta suutis mäng end 2018. aasta TOP 10 müüduimate mängude sekka suruda.


    Milline oli sinu 2018. aasta lemmik mäng?