7 videomängu alla 10-aastastele

Autor | 2019-12-19T12:03:26+00:00 2019/12/18|Kasulik, Konsoolid, PC, PlayStation|

Jõulud on kohe ukse ees ning nii mõnigi laps rõõmustaks kui leiaks jõuluvana kingikotist sel aastal ka vahva videomängu. Mängukauge lapsevanemana võib aga sobiva mängu valimine parajalt peavalu valmistada.

Üks lihtsamaid viise, mille järgi mängude seas esmane valik teha, on selle PEGI märgistus. Selle abil saad kiirelt aru, kas mäng on lapsele eakohane – seda mitte ainult raskustasemelt, vaid ka sisult. Lähemalt saad selle kohta lugeda siit: Kuidas valida lapsele eakohane videomäng?

Mida vanemaks laps saab, seda hägusemaks lähevad ka vanusega seotud piirangud. 16- aastane ei ole ilmselt väga šokeeritud 18-aastastele mõeldud mängudest. Samas aga võivad mõned mängud olla sisuga, mida ei saa kuidagi väikestele lastele sobilikuks pidada.

Oleme välja toonud 7 mängu, mida võib südamerahus ka pere väiksematele kinkida:

Zoo Planet

Sobilik alates 3. eluaastast

Zoo Planet on vahva loomaaiasimulaator, mis pakub rõõmu igale loomasõbrale. Mängus on võimalik üles ehitada oma unistuste loomaaed, kus elavad nii vallatud lõvikutsikad kui ka malbed elevandid.

Kuigi mäng on oma sisult sobilik alates 3. eluaastast, võib see nii väikestele siiski natuke keeruline olla, seega soovitaksime seda mängida pigem alates 7. eluaastast.

Vaata lähemalt: Zoo Planet


Plants vs Zombies: Battle for Neighborville

Sobilik alates 7. eluaastast

Plant vs Zombies: Battle for Neighborville toob mängijateni taimede ja zombide vahelise konflikti naabruskonna valitsemise üle. Mäng on tempokas ja kaasahaarav igas vanuses mängijale.

Vaata lähemalt: Plants vs Zombies: Battle for Neighborville


FIFA 20

Sobilik alates 3. eluaastast

FIFA 20 on kohustulik mäng igale jalgpallifännile. Mängus saad kokku panna oma unistuste meeskonna ning seda on võimalik mängida ka võrgus koos teistega. Kui sinu lapsele meeldib jalgpall, siis suure tõenäosusega naudib ta ka seda mängu.

Vaata lähemalt: FIFA 20


WRC 8

Sobilik alates 3. eluaastast

WRC 8 on tänu Ott Tänakule ja Martin Järveojale selle aasta üks suurimaid mänguhitte Eestis. Suurt rolli selles mängib ka asjaolu, et mängus on võimalik sõita ka maailmameister Ott Tänaku endana!

Vaata lähemalt: WRC 8


Rocket League

Sobilik alates 3. eluaastast

Oleme soovitanud nii automängu kui ka jalgpallimängu… siin on mäng, mis ühendab need mõlemad! Rocket League on värvikirev, tempokas ja pöörane autojalgpallimäng, mis pakub nalja ja põnevust nii pere väiksematele kui ka suurematele.

Vaata lähemalt: Rocket League


Bee Simulator

Sobilik alates 7. eluaastast

Bee Simulator on vahva simulatsioonimäng mesilase elust. Väike mesilane saab teada, et inimestel on plaan maha raiuda puu, milles kõik mesilased elavad. Seejärel peab ta sõltuma oma väledatest jalgadest ja kiiretest tiibadest, et päästa mesilaspere kodu!

Vaata lähemalt: Bee Simulator


Luigi’s Mansion 3

Sobilik alates 7. eluaastast

Luigi’s Mansion 3 on Nintendo Switchi mäng, mis viib mängijad suurte seikluste keskele. Luigi sõbrad röövitakse ning seltskonna kõige arglikum tegelane peab nad nüüd kummituste hotellist päästma.

Vaata lähemalt: Luigi’s Mansion 3


Punktid.ee on Eesti ainuke täielikult digitaalne e-pood.
Kõik tooted kätte kohe peale tasumist, 24/7!