Call of Juarez õrritab võimalike uudistega

Autor | 2018-10-08T17:01:06+00:00 2018/10/08|PC|

Esimest korda viie aasta jooksul on Call of Juareze Facebooki ilmunud uus postitus, mis annab mõista, et ilmselt on lähiajal oodata mõnda põnevat teadaannet.

Mängu Facebooki lehel muudeti hiljuti lehe bännerit, lisades pildiks Call of Juarez: Gunslingeri peategelase Silas Greavesi ja tsitaadi “Legendid ei sure iialgi”. Lisaks postitati lehe seinale ka pilt, millel on näha Greavesi seismas kanjoni äärel, juures pildi pealkiri “I haven’t been here in many years. Name’s Silas Greaves.”

Tegu on otsese tsitaadiga 2013. aastal ilmunud Gunslingeri mängust, mis tutvustas mängijaid Greavesi tegelaskujuga. Võttes arvesse lehele postitatud tsitaati ja pildi Gunslingeri stiili, on alust arvata, et oodata võib Gunsligneri järge või remaster versiooni. Ühtegi ametlikku avaldust ei ole aga siiani tehtud, seega on hetkel kõik spekulatsioonide tasemel.

Call of Juareze mängusarjast on seni ilmunud neli mängu – Call of Juarez (2006), Call of Juarez: Bound in Blood (2009), Call of Juarez: The Cartel (2011) ja eelnevalt mainitud Call of Juarez: Gunslinger (2013). Kõik mängud on arendatud Poola stuudio Techlandi poolt ja avaldatud Ubisofti poolt. Selle aasta aprillis ostis aga Techlandi stuudio Call of Juareze mängu õigused Ubisoftilt tagasi. Tol hetkel jättis Techland enda tulevikuplaanid saladuseks, kuid õiguste ostmine oli tugevaks vihjeks stuudio soovidele mänguga edasi liikuda ja midagi uut teha.

 

Allikas: Gamespot