Kuidas alla laadida ja mängida Call of Duty: Warzone’i?

Autor | 2020-03-11T14:25:36+00:00 2020/03/11|PC, PlayStation, Xbox|

Eile nägi ilmavalgust “Call of Duty: Modern Warfare” Battle Royale mängulaad “Warzone”. Mängu saavad tasuta alla laadida nii PC, PS4 kui ka Xbox One’i omanikud. Xboxi kasutajatele on aga kahjuks ka üks konks – mängu saad küll ilma rahata alla laadida, kuid mängimiseks on vajalik tasuline Xbox Live Gold liikmelisus.

Kuidas Call of Duty: Warzone’i alla laadida?

Juhul kui sul on “Modern Warfare (2019)” originaalmäng juba olemas, pead lihtsalt mängu peamenüüst avama Classified paneeli. Allalaaditava failide suurus sõltub sellest, millal viimati mängu uuendanud oled, kuid see jääb vahemikku 18-22GB.

“Warzone’i” on aga võimalik alla laadida ja mängida ka täiesti eraldiseisva mänguna. Sellisel juhul pead aga kõvakettale kõvasti ruumi tegema, sest allalaaditavate failide suurusjärk on vahemikus 80-100GB.

PlayStation Store’st, Xbox Store’st ja Battle.net lehelt leiad Warzone’i tavapärasest mängude nimekirjast. Arvutis mängimiseks on vajalik kasutada Battle.net programmi ning mängu ei ole võimalik alla laadida Steamist või Epic Games Store’st.

Xbox Live Gold Eesti suurim valik

 

Allikas: Techradar.com