Lae tasuta alla Horizon Zero Dawn Complete Edition.

Autor | 2021-04-21T09:45:20+00:00 2021/04/21|PlayStation, Varia|

Horizon Zero Dawn Complete Edition mängu saab tasuta alla laadida kuni 14. maini.

 

Horizon zero dawn tasuta allalaadimine

Allikas: PlayStation

Märtsis ilmus uudis, et PlayStation fännid saavad sellel kevadel 10 tasuta mängu, et kodus veedetud aeg mööduks rõõmsamalt. Loodame, et kõigil oli võimalus varasemad hämmastavad mängud alla laadida. “Play at home 2021” kampaania raames jõuab fännideni võimalus tasuta alla laadida ka Horizon Zero Dawn mäng, mis on saadaval ajavahemikus 19.aprill-14.mai.

Ajastul, kus masinad rändavad mööda maad ja inimkond pole enam domineeriv liik, asub noor jahimees Aloy teele, et minna oma saatust avastama. Lopsakasse, post-apokalüptilisesse maailmasse, kus loodus on unustatud tsivilisatsiooni varemed tagasi nõudnud ja inimkonna taskud elavad primitiivsetes jahimeeste-korilaste hõimudes. Nende domineerimise uue kõrbe üle on omastanud masinad – hirmuäratavad teadmata päritoluga mehaanilised olendid.

Aloy rändab ellujäänud banuki hõimu piirimaile, et uurida uut salapärast masinaohtu. Ainult karmi maastiku talumise ja Banuki austuse pälvimisega saab Aloy liitlased, võimed ja teadmised, mida ta vajab, et paljastada saladus minevikust ja peatada oht tulevikule…

Mängu saad alla laadida SIIN.