Mis erinevus on PS Plus ja PS Now liikmeaegadel?

Autor | 2020-12-17T11:15:08+00:00 2020/12/17|Konsoolid, PlayStation|

PlayStation Plus ja PlayStation Now erinevused

Paljudel inimestel on tekitanud segadust Playstation Plusi ja Playstation Now liikmeaegade erinevused, seega seletame lahti mõlema teenuse eripärad.

Kui sulle meeldib ennast koos sõpradega proovile panna online mängudes, siis sobib sulle just Playstation Plus.

Playstation Plus liikmeaeg annab sulle võimaluse mängida võrgus koos teiste mängijatega üle kogu maailma. Igal kuul pakub Sony PS Plus liikmetele alla laadimiseks ka vähemalt kaks tasuta mängu. Mängud jäävad sinu kontole alles, kuid neid mängida on võimalik vaid aktiivse liikmeaja jooksul.

Lisaks on sul võimalik kasutada PS Plus erisoodustusi mängudele ja lisadele, 100GB pilveruumi mängude salvestamiseks ja eksklusiivset ligipääsu tulevastele mängudele ja demodele.

Kui sulle meeldib erinevaid mänge katsetada, siis Playstation Now on loodud just sinu jaoks.

Playstation Now annab sulle ligipääsu sadadele mängudele, ilma kohustuseta neid välja osta.  Valikus on mänge suurtest megahittidest kuni lõbusate koguperemängudeni. Mängude valikut uuendatakse igal kuul, seega on alati midagi uut ja põnevat oodata. Kõiki mänge on võimalik salvestada otse kõvakettale ning pilvesalvestust kasutades on võimalik mänge jätkata poolelijäänud kohast nii konsooli kui ka PC peal. Oluline on ka see, et PlayStation Now ei sisalda PlayStation Plusi liikmelisust, nii et võrgus mängimiseks on siiski vajalik eraldi ka PS Plus liikmeaeg lisaks osta.

 

Eesti suurima valiku PlayStationi liikmeaegasid ja PSN rahakaarte leiad Punktid.ee-st!