PlayStation alustas suure kevadmüügiga – hinnad all kuni 60%

Autor | 2019-04-18T10:51:48+00:00 2019/04/04|Konsoolid, PlayStation|

Vaevu jõuab üks PlayStation Store’i kampaania läbi saada kui juba algab järgmine. Äsja lõppenud March Madness asendub nüüd suure kevadmüügiga Spring Sale, mis kestab terve aprillikuu vältel. Eelmise kampaaniaga võrreldes on nüüd pakkumises ka uuemaid mänge nagu Marvel’s Spider-ManFar Cry: New Dawn Deluxe Edition ja A Way Out. Kui mängude järgi hetkel isu ei ole, siis on kampaaniasse kaasatud ka PlayStation Video, mis võimaldab kampaania jooksul ka mõningaid filme tavapärasest soodsama hinnaga osta või rentida.

Välja on hõigatud, et soodustuste protsent on kuni 60%, kuid näiteks Soome regiooni valikust leiab ka tooteid, mille hinda on langetatud üle 80%. Toome allpool välja kogu nimekirja kõikidest pakkumises olevatest mängudest. Mõned tooted võivad kuu jooksul muutuda, seega kõige ajakohasema info leiad otse PS Store’st.

PlayStation Store’st on mugav ja turvaline oste sooritada PSN kinkekaartidega. Osta oma PSN regioonile sobivaid kaarte siit: Soome regioon, Inglismaa regioon, Venemaa regioonRootsi regioon, Norra regioon.

Soome regiooni kasutajad hoiavad igalt mängult kokku veelgi rohkem, kuna kaardid on müügil väärtusest madalama hinnaga:Soome PSN kaardid müügil eriti hea hinnaga

Hiljuti lisatud:

Kõik pakkumised:

 

Allikas: PlayStation Blog