PlayStation Plus tasuta mängud – november 2021

Autor | 2021-11-02T10:51:06+00:00 2021/11/02|PlayStation|

Novembri tasuta mängud on PlayStation Plus liikemtele saadaval alates 2. novembrist. Lisaks tavamängudele on valikus ka 3 virtuaalreaalsuse mängu.

 

Knockout City | PS5 & PS4

Saadaval: 2.11 – 6.12
Metascore: -/100
Kasutajate hinnang: -/-
Sobilik alates 10 aastastele

Korja oma meeskond kokku ja valmistu eepiliseks võitluseks spordialal, mida vanasti kutsuti rahvastepalliks. Knockout City on värskelt ilmunud lõbus ja pingeline meeskonnamäng, kus on tarvis valida edu saavutamiseks õiged meeskonnaliikmed ja teha nendega koostööd kas palle püüdes või põigeldes nende eest. Ja kui see pall ei saa ikka aru, kuidas vastaseid tümitada, siis tõmba ennast ise kerra ja niida vastane uhkelt leekide saatel jalust.

 

 

First Class Trouble | PS5 &PS4

Saadaval: 2.11 – 6.12
Metascore: -/100
Kasutajate hinnang: -/-
Sobilik alates 14 aastastele

First Class Trouble on uus seltskondlik väljaarvamise multiplayer mäng, mille tegvus toimub luksuslikus kosmoselaevas. Mängus on 6 inimest, kellest 4 residenti peavad koostöös üle kavaldama laeva juhtiva kurja roboti. Ülejäänud 2 osalejat on äraandjatest petised, kes valetavad, petavad ja annavad endast parima, et mängu residente takistada oma eesmärke saavutamast. Meeskonnatöö on ellujäämise võti, kuid keda saab usaldada?

 

 

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning | PS4

Saadaval: 2.11 – 6.12
Metascore: 72/100
Kasutajate hinnang: 7/10
Sobilik alates 15 aastastele

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning autoriteks on bestseller kirjanik R.A. Salvatore, Spawni looja Todd McFarlane ja Elder Scrolls IV: Oblivion peadisainer Ken Rolston.Vapustava visuaali ja rafineeritud mänguviisiga Re-Reckoning pakub intensiivset RPG-võitlust avatud mängumaailmas. Avastage Amaluri saladused, alates vilkast Rathiri linnast kuni tohutu Dalentarthi piirkonna ja Brigand Halli süngete koobasteni. Päästke tigedast sõjast räsitud maailm ja kontrollige surematuse võtmeid esimese sõdalasena, kes on iial surma haardest välja rabelenud.

 

 

The Persistence | PS VR

Saadaval: 2.11 – 3.01.2022
Metascore: 78/100
Kasutajate hinnang: 8,1/10
Sobilik alates 17 aastastele

Presistence on kosmoselaev, mis on sattunud aastal 2521 süvakosmoses tehniliste rikete käes vaeveldes musta augu vääramatusse tõmbejõudu. Veelgi enam, laeva meeskonnaks on mõrvariteks muteerunud meeskond. Sinu ülessanne on turvaametniku Zimri Ederi kloonina murda ennast läbi mutandiarmee, leida tee laeva südamesse ning parandada kosmoselaev, et päästa see vältimatust hukust.

 

 

The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition | PS VR

Saadaval: 2.11 – 3.01.2022
Metascore: 79/100
Kasutajate hinnang: 8,2/10
Sobilik alates 18 aastastele

Uues VR seikluses pead seisma silmitsi kõikide õudustega, mida suudavad pakkuda varemeis New Orleansi vallutanud elavad surnud. Lahenda linna rõhuv saladus ja otsusta kuidas saada oma tahmine kohtudes elavate surnute ja meeleheitel linnaelanikega. Ükskõik kas aitate teisi või otsustate kasutada jõudu, igal valikul on tagajärg.

 

 

Until You Fall | PS VR

Saadaval: 2.11 – 3.01.2022
Metascore: 85/100
Kasutajate hinnang: 7,3/10
Sobilik alates 14 aastastele

Selles füüsiliselt aktiivses VR hack-and-slash mõõgavõitlusmängus kohtuvad fantaasia ja sündirütmid. Võitled vinges neoonkeskkonnas maagiast läbiimbunud koletistega ja omandad uusi võitlusvõtteid. Muusika rütmis liikudes ründad, blokeerid, loitsid ja põikad ohtude eest ning liigud üha sügavamale neoonfantaasiamaailma südamesse. Edasi liikudes saad varustada ennast erinevate relvadega, kuni oled piisavalt tugev, et hävitada iga viimen kui koletis, kes varitseb selles müstilises maailmas.

 

 

 

 

Mida sisaldab PlayStation Plusi liikmelisus?

Lisaks 24-le tasuta mängule aastas, saavad PS Plus liikmed nautida ka mitmeid teisi eksklusiivseid hüvesid:

  • Mängi koos oma sõprade ning teiste mängijatega võrgus
  • Naudi Playstation Plus erisoodustusi mängudele ja lisadele
  • Saa 100GB pilveruumi mängude salvestamiseks
  • Oma eksklusiivset ligipääsu uutele tulevatele mängudele ja demodele

 

Oleme liikmeaja ostmise omalt poolt võimalikult mugavaks teinud – PS Plus aktiveerimiskood saadetakse kohe peale tasumist sinu e-mailile. Koodi saad seejärel PlayStationi keskkonnas aktiveerida ning liikmeaeg ongi sinu kontole lisatud. Täpsemad juhised on nähtavad nii toote juures kui ka ostetud aktiveerimiskoodi all.