PlayStation sinu mänguarvutis

Autor | 2021-10-19T16:34:33+00:00 2021/10/19|Kasulik, Konsoolid, PC, PlayStation|

PlayStation sinu mänguarvutis

 

Soovid mängida PlayStationi mänge, aga pole konsooli? Pole probleemi! PlayStationi rakenduse abil saad PS Now keskkonnast voogedastada oma PC arvutisse üle 300 mängu. Nende seas mitmed PlayStationi tuntud originaalmängud nagu The Last of Us ja Bloodborne.

Mängimise alustamiseks on vaja alla laadida tasuta rakendus ja ühendada arvutiga PlayStationi pult. Teenusega liitumiseks on vaja registreerida endale PlayStation Network kasutajakonto. Kõik mängud on uutele kasutajatele esimesed 7 päeva tasuta, kuid edaspidi on tarvis tasulist PS Now liikmelisust.

Oma mänguseisu saad iga hetk salvestada PS Now pilves ning jätkata mängu samas kohas logides sisse kas PC arvutis või mängukonsoolis. Minimaalsed tehnilised nõuded arvutile on Windows 10, Core i3 2.0 GHz, 300MB vaba mälu, 2GB RAM, helikaart ja vaba USB port. Lisaks peab olema interneti allalaadimiskiirus vähemalt 5 Mbps.

Mängude valikuga tutvuda ja PS Now rakenduse saad alla laadida siit lingilt: www.playstation.com

 

PS Now liikmelisuse ostmiseks soovitame kasutada PS Now liikmelisuse kaarte, mida saad osta paljudesse regioonidesse parima hinnaga meie e-poest: