Põnev võimalus – osta Punktide aktsiaid turuhinnast soodsamalt!

Autor | 2024-05-23T13:43:20+00:00 2024/05/23|Kasulik, Meist|
Punktid Technologies New York

 

Meil on hea meel teatada suurepärasest võimalusest meie püsiklientidele ja investoritele. Punktid Technologies AS pakub müügiks kuni 100 000 meie oma aktsiat, mis on börsiväliselt saadaval alates 21. maist 2024 kell 10.00 kuni 14. juunini 2024 kell 16.00. Hind vaid 0,50€ aktsia kohta on soodsaim võimalus saada meie kasvava ettevõtte lahutamatumaks osaks.

Meie senine teekond

Punktid Technologies AS omab videomängude ja muude teenuste digitaalsete koodide müügiplatvormi www.punktid.com. Meilt leiate mitmekülgse valiku digitaalseid tooteid nii mängukonsoolidele kui arvutitele kui ka laialdaselt erinevate teenuste kinkekaarte. Tagame professionaalse klienditoe sihtriigi keeles nii algajatele kui ka kogenud mänguritele. Lisaks Eestile haldame müügikeskkondi ka Lätis, Leedus, Soomes, Saksamaal ja Ukrainas ning pakume teenuseid ka rahvusvahelistes inglis- ja venekeelsetes keskkondades.

Siin on lühike kokkuvõte meie senisest teekonnast ja saavutustest:

Käiberekord – pärast 2022. aasta maikuus tehtud IPOt jõudsime poole aastaga seatud aasta eesmärgini ja tegime grupi ülese käiberekordi.

Strateegiamuudatus – 2023. aasta jaanuaris muutsime kurssi ja otsustasime turuolukorra tõttu liikuda käiberekordite asemel kasumi suunas, mille saavutasime juba sama aasta kolmandas kvartalis.

Uus algus – 2023. aasta aprillis täitsime IPOga rahakaasamise suurima eesmärgi ja avasime täiesti uue süsteemi, mille tõeline potentsiaal kasvu realiseerimiseks hakkab ennast nüüd õigustama.

Pidev laienemine – 2024. aasta esimeses kvartalis avasime lubatud Saksamaa turu, mille jaoks ka eelneva aasta suvel oma aktsiate müümise kaudu rahakaasamise korraldasime.

Punktid Technologies AS First North avapäev

Meie tulevikueesmärgid

Teie toetusega püüame saavutada veelgi enamat. Kaasatud rahaga plaanime järgnevat:

Püsiklientide boonussüsteem: meil on hea meel tuua tagasi kauaoodatud boonussüsteem, mis premeerib meie lojaalseid kliente.

Hispaania turu avamine: Hispaania on meie jaoks järgmiseks sihtturuks ja me valmistume oma platvormi lokaliseerima vajalike tehniliste uuenduste ja kohalike makseviisidega.

Kasutajakogemuse parendamine: jätkame oma platvormi uuendamist ja täiustamist, eesmärgiga pakkuda teile uusi funktsioone, mis parandavad teie kasutuskogemust ja läbi selle suurendavad ka müüki.

Jätkusuutlik kasv: likviidsuse tagamine ja First Northil olemisega seotud kulude katmine on meie jätkuva edu jaoks ülioluline.

Saksa turu tugevdamine: oleme jätkuvalt pühendunud oma kohaloleku ja müügi suurendamisele Saksamaal.

Kuidas investeerida?

Aktsiaid müüakse järgmistel tingimustel:

Hind: 0,50 eurot aktsia kohta
Saadaolevad aktsiad kokku: kuni 100 000 aktsiat
Minimaalne ost: 50 aktsiat ehk 25€

Aktsiate ostmiseks tuleb igal investoril esitada börsiväliselt (OTC) ostukorralduste esitamise perioodi jooksul oma pangas (Nasdaq CSD SE juures avatud väärtpaberikonto kontohalduri juures) ostukorraldus (makse vastu väärtpaberiülekanne (DVP)).

Olulised andmed ostukorralduse esitamiseks on järgmised:

Väärtpaber: PUNKTID TECHNOLOGIES AKTSIA
ISIN-kood: EE3100089160
Väärtpaberite arv: aktsiate arv, mida investor soovib osta, minimaalselt 50 aktsiat
Hind (ühe aktsia kohta): 0,50 eurot
Tehingu summa:  aktsiate arv, mida investor soovib osta, korrutatuna hinnaga ühe aktsia kohta
Vastaspool: Punktid Technologies AS
Vastaspoole väärtpaberikonto: 99110282884
Vastaspoole kontohaldur: AS LHV Pank
Tehingu väärtuspäev: 18. juuni 2024
Tehingu liik: ost
Arveldusviis: väärtpaberiülekanne makse vastu (DVP)

LHV kliendid saavad aktsiaid mugavalt märkida otse läbi pangalingi:

lhv-logo-jpg-white

Liituge meiega meie teekonnal!