Mida pakub Xbox Game Passi teenus?

Autor | 2018-11-02T15:49:28+00:00 2018/11/02|Konsoolid, Xbox|

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass on väljas olnud juba alates 2017. aasta juunist ning kui alguses võttis teenusel veidi aega, et end käima tõmmata, siis nüüdseks on sellest saanud Microsofti üks populaarseimaid teenuseid. Kuutasulise mänguteenuse väljatulek tõstis Microsofti aastast mängude käivet 44% võrra, mis tegi Xboxist kogu Microsofti portfoolio kolmanda kõige kiiremini kasvava sektori.

Mis üldse on Xbox Game Pass?

Sisuliselt on tegu mängude Netflixiga, mille raames on kasutajatel kuutasu eest võimalik mängida üle saja Xbox One ja Xbox 360 mängu, ilma et oleks kohustust mänge välja osta. Mängida on võimalik senikaua kuniks kontol teenus aktiivne on, aga kui on soov mõni mäng endale siiski päriseks osta, pakutakse Game Pass liikmetele kuni 20% soodustust.

Millistes Xboxi regioonides on teenus saadaval?

Hetkel pakutakse Xbox Game Passi teenust vaid teatud Xboxi regioonides, samamoodi nagu Xbox Live Goldi. Xboxi regiooninõuete ja regiooni muutmise kohta saab lähemalt lugeda siit: Kuidas kasutada Xbox Live Gold teenust Eestis?

Regioonid, kus Xbox Game Pass teenus praegu saadaval on: Araabia Ühendemiraadid, Argentiina, Austraalia, Austria, Belgia, Brasiilia, Hispaania, Holland, Hong Kong, Iirimaa, Iisrael, India, Itaalia, Kanada, Kolumbia, Korea, Kreeka, Lõuna-Aafrika, Mehhiko, Norra, Poola, Portugal, Prantsusmaa, Rootsi, Saksamaa, Saudi-Araabia, Singapur, Soome, Šveits, Taani, Taiwan, Tšehhi, Tšiili, Türgi, UK, Ungari, USA, Uus-Meremaa, Venemaa.

Kas Xbox Game Passi on võimalik kasutada ka Windows 10 PC peal?

Hiljuti teatas Microsoft, et plaanib teenust laiendada ka arvutile, kuid hetkel pole veel teada, millal seda tehakse ning millised mängud täpselt valikusse tulevad. Küll aga on juba praeguses Xboxile mõeldud Game Passi valikus mõned Play Anywhere mängud, mida on võimalik sama konto alt mängida nii konsoolil kui ka Windows 10 PC peal.

Millised mängud valikus on?

Mängunimekirja uuendatakse igal kuul, seega ei ole valikus alati täpselt samad tooted. Hiljuti lisatud mängude seast leiab aga sellised pärle nagu Forza Horizon 4, DiRT 4, Sea of Thieves, State of Decay 2, Fallout 4, Cities: Skylines jpm. Terve nimekirja parasjagu valikus olevatest mängudest leiad oma konsoolist Xbox Game Pass alt.


Xbox Game Pass liikmeaega on kiirelt ja mugavalt võimalik osta Punktid.ee e-poest: