Kuidas kasutada Xbox Live Gold teenust Eestis?

Autor | 2020-11-02T10:59:55+00:00 2017/07/20|Kasulik, Konsoolid|

Xbox pakub oma klientidele võimalust astuda Xbox Live Gold liikmeks, mille abil on võimalik mängida võrgus oma sõprade ja tuttavatega üle kogu maailma. Lisaks on liikmetele igakuiselt saadaval erinevaid tasuta mänge ja eksklusiivseid soodustusi. Kahjuks aga on see teenus hetkel saadaval vaid Xboxi poolt aktsepteeritud regioonides, mille alla Eesti (ega ka ükski muu Balti riik) ei kuulu.

Kuidas siis Eesti kasutajal oleks võimalik antud teenust kasutada? Eestlaste õnneks on lahendus küllaltki lihtne, vajalik on lihtsalt oma Xboxi konto salvestamine mõnda teise regiooni. Lihtsaim viis on kohe konto loomisel see õigesse regiooni salvestada, kuid regiooni on vajadusel võimalik muuta ka peale konto loomist.

Täieliku listi Microsofti poolt aktsepteeritud regioonidest võib leida siit. Enamik Eesti kasutajaid kasutavad selleks USA, UK või Soome regiooni.

NB! Kui oled varasemalt Xbox Live Gold koode aktiveerinud, kuid nüüd on tekkinud probleem, siis loe meie postitust Kuidas parandada Xboxi konto regiooniprobleeme?

Kuidas saan enda Xboxi regiooni muuta?

Kui oled juba konto loonud ja uut kontot enam teha ei soovi, siis on võimalik oma konto regiooni ka vahetada.

• Mine veebilehele https://live.xbox.com/AccountMigration
• Logi sisse kasutajakontole, mida soovid migreerida teise regiooni
• Veebilehe all vajuta nuppu “Next”
• Lehel “Moving your Xbox Live account” vali regioon, kuhu soovid oma kontot liigutada ja vajuta “Accept”

NB! Regiooni saate muuta ühe korra kolme kuu jooksul. See tähendab, et juhul kui muudate regiooni valele regioonile, peate 3 kuud ootama, enne kui saate uuesti regiooni muuta. Kui muutsite oma regiooni valesti ja oodata ei soovi, siis looge omale täiesti uus konto ja registreerige see kohe sobilikku regiooni.

Muutke oma regioon ära ka lehel https://account.microsoft.com/profile/ lingi alt Country/Region. Seejärel logige kontolt välja ja sisse ning nüüd peaksite saama Live Gold koodi lehel https://redeem.microsoft.com/ aktiveerida.

Xboxi kinkekaartide kasutamine

Xboxi rahakaarte on  võimalik aktiveerida ainult rahakaardile vastavas regioonis – RUB kaarte Venemaa regioonis, GBP kaarte Inglismaa regioonis, EUR kaarte Microsofti poolt aktsepteeritud regioonides, kus on ametlikuks valuutaks euro jne.

Vaata ka videot:


 

Xbox Live Gold Eesti suurim valik