Xboxi järgmine konsool on 100% digitaalne

Autor | 2019-04-17T14:37:08+00:00 2019/04/17|Konsoolid, Xbox|

Microsoft tegi teatavaks, et 7. mail tuleb välja Xboxi uus konsool, mis astub suure sammu täieliku digitaalsuse suunas. Xbox One S All-Digital Edition on ilma plaadilugejata ja sisaldab 1TB HDD kõvaketast ning kolme digitaalset mängu (Forza Horizon 3, Sea of Thieves ja Minecraft). Kogu konsooli riistvara on identne olemasoleva Xbox One S konsooliga, kuid ei sisalda 4K Blu-Ray lugejat. Digikonsooli hinnaks saab esialgsetel andmetel olema umbes 220€.

Lisaks konsoolile kinnitas Microsoft ka kõlakaid uuest Xbox Game Pass Ultimate teenusest, mis liidab omavahel kokku Game Passi ja Xbox Live Goldi teenused. Hetkel on Game Pass Ultimate alles testimisel ja laiematesse massidesse jõuab see selle aasta jooksul.

Ka sellega ei ole Microsofti digipüüded läbi, sest käsil on ka xCloud pilveteenusel põhinev mänguplatvorm, mis annab võimaluse mängida nii PC, konsooli kui ka nutitelefoni peal. Teenus läheb laiemale testimisele ilmselt selle aasta teises pooles, kuid hetkel pole kindel, millal see suuremale publikule saadavale tuleb ning mis selle hinnaks kujuneda võib.

Milline on sinu arvamus mängimise digitaalsest tulevikust?

Allikad: Major Nelson, The Verge