Kuidas osta Amazonist mustal reedel järelmaksuga?

Autor | 2021-11-10T12:49:41+00:00 2021/11/09|Kasulik, Varia|

Peagi on algamas maailma ühes suurimas e-poes, Amazon, hiiglaslik soodusmüük Black Friday Sale, mis annab võimaluse ülisoodsa hinna eest osta kõike alates raamatutest kuni tehnikani. Ühtlasi on see ka ideaalne hetk hakata mõtlema jõulukinkidele, mida saaksid juba praegu ette ära osta.

Juhul kui aga leiad, et häid pakkumisi on rohkem kui rahakott hetkel kannatab, saad läbi Punktid.ee osta Amazoni rahakaarte ka järelmaksuga, mis võimaldab maksed jagada endale sobivateks osamakseteks.

Rahakaardi abil saad oma Amazoni kontole raha laadida ja seejärel avaneb su ees juba kogu Amazoni tohutult suur tootevalik – enda krediitkaardi asemel maksad lihtsalt kontole eelnevalt laaditud rahaga.

Kuidas osta Amazoni kaarte järelmaksuga?

Amazoni kaarte saad osta siit: www.punktid.ee
Järelmaksuvõimalus avaneb kui sinu ostukorvi summa on vähemalt 60€. Seega kui oled ostukorvi lisanud vähemalt selles väärtuses Amazoni kaarte, saad valida makseviisiks ESTO JÄRELMAKS. Seejärel suunatakse sind Esto kodulehele, kus pead täitma lühikese avalduse, mille järel saad kohese vastuse, kas neil on võimalik sulle seda makseviisi pakkuda või mitte.

Kui vastus on jaatav, suunatakse sind peale lepingu sõlmimist tagasi meie e-poodi, kus saad enda tellitud kaardid kohe kätte! Kui sa ei ole varem digitaalseid koode ostnud, siis saad nende kohta lähemalt lugeda siit: Kuidas osta

ESTO tingimuste kohta saad lähemalt lugeda siit: ESTO makseviisid