Top 10 mängu Apple arvutile

Autor | 2021-08-27T11:58:55+00:00 2021/08/19|Mängude Ülevaated, PC|

TOP 10 mängu, mida saad mängida ka Apple’i arvutil.

Levinud arvamuse kohaselt on Apple arvutid väga head kõigeks muuks kui mängimiseks. Tegelikult pole see enam viimasel ajal päris tõsi, sest paljud PC mängud on saanud omale Mac OS X-i toe. Selle kinnituseks on ligi 200 mängu Punktid.ee e-poes, mida saab mängida ka Mac’idel. Siin on 10 populaarsemat mängu, mida soovitame proovida.

 

 

Stardew Valley

Metascore: 89/100
Kasutajate hinnang: 8,8/10
Sobilik alates 10 aastastele

Said päranduseks oma vanaisa vana maatüki, mis asub Stardew Valleys. Sa kavatsed alustada oma uut elu, endal taskus vaid mõned mündid ja käes vanad tööriistad. Kas suudad õppida elama maal, et muuta see võsastunud maalapp idülliliseks elupaigaks? Tea, et see ei saa olema lihtne…

 

 

Minecraft

Metascore: 93/100
Kasutajate hinnang: 8,0/10
Sobilik alates 7-8 aastastele

Minecraft on fantaasiamäng, mis ei vaja tutvustamist. Paljude kriitikute arvates on tegemist ühe kõikide aegade parima mänguga, mida kinnitavad ka üle 200 miljoni müüdud eksemplari ja 126 miljonit igakuist kasutajat. Mängu tegevus toimub graafiliselt algelises, kuid see-eest lõpmatute võimalustega 3D maailmas, kus läheb vaja nii loomingulisust ehitamisel kui leidlikkust võideldes oma elu eest.

 

 

The Sims 4

Metascore: 70/100
Kasutajate hinnang: 4,1/10
Sobilik alates 12-13 aastastele

Nutikamad Simid, veidramad lood. “The Sims 4” on elusimulaator, mis laseb sul luua just sellise elu nagu sa ise sooviksid. Loo oma Simidele eluruumid, ainulaadsed välimused, iseloomud, käitumismaneerid ja emotsioonid. Mängule on saadaval kümneid lisasid, millega saad juurde hulgaliselt riideid, mööblit, vabaajaveetmise võimalusi jne.

 

 

Euro Truck Simulator 2

Metascore: 79/100
Kasutajate hinnang: 8,7/10
Sobilik alates 10 aastastele

Tõmba teksad jalga, nokamüts pähe ja roni oma võimsa reka rooli. Euro Truck Simulator laseb sind juhi istmesse ja laseb sõita erinevatesse sihtkohtadesse üle terve Euroopa. Sa saad võimaluse harjutada manööverdamist tõelistes rekkamehe oludes ja õppida oma autot tundma nagu oma parimat sõpra. Edu valemiks on laitmatu sõidudistsipliin, õige marsruudivalik ja tähtaegadest kinni pidamine.

 

 

Cities: Skylines

Metascore: 85/100
Kasutajate hinnang: 8,8/10
Sobilik alates 10 aastastele

Cities: Skylines on klassikalise linnasimulatsiooni kaasaegne nägemus. Mäng tutvustab uusi mänguelemente, mis aitavad tunnetada linnaehituse tõelisi põnevusi ja väljakutseid. Tõeliselt nüansirohke mäng, kus saad läbi katsetada erinevate täienduste mõju linna arengule.

 

 

Hearts of Iron IV – Cadet Edition

Metascore: 83/100
Kasutajate hinnang: 7,5/10
Sobilik alates 12 aastastele

Võit on käeulatuses! Sinu ülimaks relvaks on oskus ja võimekus juhtida oma rahvast. Hearts of Iron IV on suurejooneline strateegiamäng, mille tegevus toimub Teise maailmasõja keerulises poliitilises olukorras, kus saab ajaloolised sündmused uuesti läbi mängida või täielikult ümber kirjutada.

 

 

Mafia II

Metascore: 77/100
Kasutajate hinnang: 8,2/10
Sobilik alates 14-18 aastastele

Mafia II mängus sukeldud pimedasse ja halastamatusse 1940-50 aastate gängsterite maailma, mis haarab mängija täielikult kaasa oma Hollywoodiliku filmilikkuse, stiilse soundtracki ja usutavate karakteritega.
Mängus saad saad täieliku gangsterifilmide kogemuse: raha, võim ja võitlus ellujäämise nimel.

 

 

Sid Meier`s Civilization V

Metascore: 88/100
Kasutajate hinnang: 7,0/10
Sobilik alates 11 aastastele

Sid Meier’s Civilization V on viies osa mitmeid auhindu võitnud Civilization strateegiamängude seeriast. Hakka maailma valitsejaks juhtides tsivilisatsiooni inimkonna koidikust kosmoseaega, pidades sõdu, rakendades diplomaatiat, avastades uusi tehnoloogiaid ning minnes vastamisi ajaloo parimate juhtidega.

 

 

Pillars of Eternity 2: Deadfire

Metascore: 88/100
Kasutajate hinnang: 7,8/10
Sobilik alates 16 aastastele

Deadfire on auhinnatud RPG ehk rollimängude Pillars of Eternity seeria viimane mäng. Seila oma laeva kaptenina läbi Deadfire saarte, et asuda ohtlikule, kuid avastusterohkele seiklusele. Rohkelt mõistatusi, võitluseid ja põnevaid ülesandeid hästi teostatud keskkonnas kindlustavad sadu kvaliteetseid mängutunde.

 

 

Lego Movie: The Videogame

Metascore: 80/100
Kasutajate hinnang: 7,1/10
Sobilik alates 6-7 aastastele

Mängu tegevus on inspireeritud LEGO filmi stsenaariumist, mis asetab sind filmi peategelase Emmeti rolli. Emmet on täiesti tavaline seaduskuulekas legomees, keda peetakse ekslikult kõikvõimsaks superkangelaseks, kes ainsana suudab päästa maailma õela türanni hirmuvalitsuse küüsist. Humoorikas ja lõbusas mängus saadavad Emmeti tegemisi pidevalt üllatused ja äpardused.

 

 

* Toodete hinnad ja saadavus võivad etteteatamata muutuda.