Change Invest ostis Punktid.ee osaluse, valmistutakse First North listinguks

Autor | 2021-07-22T12:17:23+00:00 2021/07/22|Määramata, Meist, Varia|

Peale märtsis toimunud rahakaasamisvooru on Punktid.ee uusima investorina paati hüpanud Eesti krüptoidu Change Invest. Suve alguses ostis Change osaluse Punktid.ee projektis ning ühtlasi tuuakse endaga kaasa ka kogemused, millega firma laienemisse kaasa aidata.

Punktid.ee juhi Hannes Niidu sõnul näitab Change Investi kaasamine usku projekti tulevikku. „Meil on äärmiselt hea meel oma investorite ridades näha sellist tuntud tegijat nagu Change Invest. See näitab, et meie tegemistesse ja tuleviku väljavaadetesse on usku ning tõestab laienemise tõsidust ja turuvõimalusi. Change sobib meile investorina suurepäraselt, kuna gaming ja krüpto on üsna lähedased sektorid. Mängusektor õitseb ja kasvab meeletu hooga ning sellise kasvukogemusega strateegiline investor toob meile hindamatut teadmistepagasit,“ räägib Niid, „Aasta on olnud meie jaoks sündmusterohke ja veel põnevamad ajad seisavad ees – aasta teises pooles, umbes oktoobris või novembris, plaanime Nasdaq First North listingut!“

Eestis arvutimänge vahendav idufirma Punktid.ee tegutseb peamiselt Eesti turul, olles vaikselt alustanud ka naaberturgudele laienemist. Raha kaasamise eesmärgiks on jõudsalt siseneda Baltikumi ja Ukraina turule, kus ollakse eelnevalt oma rahade eest alguse juba teinud. Aasta alguses investeeris Punktid.ee-sse ka tuntud päevakaupleja Marat Kasparov.

Change CEO Kangro lisab: “Olgu tegemist paljulubava idufirma või suure eduka ettevõttega, hea meelega toetame nende innovatsiooni. Aeg-ajalt kohtume meeskondadega, kellesse tõeliselt usume, ning aitame neid nõu ja jõuga. Punktid.ee-st sai 2009. aastal üks esimesi veebipoode Eestis, kes kauba digitaalselt tarnis. Täna on nad üks suuremaid tegijaid oma valdkonnas. Nende kasv, otsusekindlus ja tugev kogukonnatunne resoneerusid meiega.”

Punktid on asutamisest alates iga aastaga kasvanud ning selle aasta 2021 prognoosib oma vahenditega käivet ligikaudu 2.2-2.4 miljonit eurot