Kuidas osta PlayStation Store’i mänge järelmaksuga?

Autor | 2020-11-26T11:24:51+00:00 2020/11/05|Konsoolid, PlayStation|

PlayStation Store pilt

PS Store on PlayStationi e-pood PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 ja PlayStation Vita konsoolide kasutajatele. Poest leiab laia valiku digitaalseid tooteid, sisaldades nii tasulisi kui tasuta mänge, mängulisasid, demosid ja palju muud. 

PlayStation Store’s on sageli käimas mõni sooduskampaania, mille raames on võimalik erinevaid hittmänge osta tavapärasest kuni 70% soodsamalt, mis on suureks eeliseks füüsiliste mängukarpide ees – kauplustel üldjuhul ei ole võimalik laos olevale kaubale selliseid soodustusi teha. Seega tasub nendest digikampaaniatest kindlasti osa võtta ja end väärt meelelahutusega varustada.

Juhul kui aga häid pakkumisi on rohkem kui rahakott hetkel kannatab, on võimalik läbi Punktid.ee osta PlayStationi mänge ka järelmaksuga, mis võimaldab maksed jagada endale sobivateks osamakseteks.

Kuidas osta PS Store’i mänge läbi Punktid.ee?

CyberPunk 2077 PS5 peale

Kuna hetkel on PlayStationi digitaalsete mängukoodide levik väga väike, siis konkreetsete mängude asemel on võimalik osta PSN rahakaarte. Nende abil saad oma PlayStationi kontole laadida PSN kaardi väärtuses krediiti, mis võimaldab osta kõiki tooteid PlayStation Store’i tuhandete mängude seast.

PSN rahakaardid on turvaline viis enda või lapse kontole krediidi lisamiseks, kuna see ei nõua enda krediitkaardi andmete sisestamist kolmanda osapoole lehele. Lisaks on see ka hea viis kontrollida lapse mängukonto kulusid – osta saab vaid kindla summa eest ja lapsel ei ole võimalik teha “üllatusoste”. Vastavalt konto regioonile võivad PSN kaardid olla ka väärtusest soodsamad ning saad näiteks Soome 50€ rahakaardi osta 47.49€ eest.

Kuidas osta PSN kaarte järelmaksuga?

PSN rahakaart PS4 ja PS5 konsoolile

Järelmaksuvõimalus avaneb kui sinu ostukorvi summa on vähemalt 60€. Seega kui oled ostukorvi lisanud vähemalt selles väärtuses PlayStationi kaarte, saad valida makseviisiks ESTO JÄRELMAKS. Seejärel suunatakse sind Esto kodulehele, kus pead täitma lühikese avalduse, mille järel saad kohese vastuse, kas neil on võimalik sulle seda makseviisi pakkuda või mitte. Kui vastus on jaatav, suunatakse sind peale lepingu sõlmimist tagasi meie e-poodi, kus saad enda tellitud kauba kohe kätte! Kui sa ei ole varem digitaalseid koode ostnud, siis saad nende kohta lähemalt lugeda siit: Kuidas osta

Millised on teised makselahendused?

Kui sa ei soovi osta järelmaksuga, kuid tahaksid ikkagi maksta veidi hiljem, siis on selleks veel kaks võimalust. ESTO – Maksa hiljem makseviis annab sulle tasumiseks 30 päeva lisaaega ning seda ilma igasuguse lisatasuta – pole ei lepingutasu ega intressi. Seega saad küll kauba kätte kohe, kuid maksad selle eest alles 30 järgneva päeva jooksul – millal iganes endale mugavaim on.

Teine võimalus on makseviis ESTO – Kolmes Osas, mis laseb sul enda makse jaotada kolmeks võrdseks osaks. Seega kui ostad 60€ eest PSN kaarte, siis maksad nende eest kolm kuud, tasudes korraga 20€ kuus. Erinevus järelmaksust on see, et summale ei lisandu intressi (võib aga lisanduda lepingutasu).

Enda regioonile sobivad PSN rahakaardid leiad siit: PlayStationi kaardid ja liikmeajad

ESTO tingimuste kohta saad lähemalt lugeda siit: ESTO makseviisid