PlayStation Now uued mängud novembris

Autor | 2020-11-05T10:12:25+00:00 2020/11/05|Konsoolid, PlayStation|

Novembrikuu uued PS Now mängud annavad sulle võimaluse võidelda superkangelastega, taastada õiglus kaosesse langenud tühermaal või tõusta hoopis valitsevaks F1 maailmameistriks. 

PS Now liikmeaeg annab kuutasu eest kasutajatele ligipääsu sadadele mängule, ilma kohustusta neid välja osta. Mänguvalik on pidevas muutumises, nii et midagi meelepärast leiab nimekirjast endale igaüks. Teeme ülevaate, mis mängud on teenusesse lisandumas novembris, 2020. Pea ka meeles, et PS Now mängud on saadaval ka sel kuul ilmuvale PS5 konsoolile!

F1 2020

Esmakordselt F1 mängude ajaloos saab mängija luua päris enda vormelimeeskonna, luues ise sõitja, valides sponsorid, mootoritootja ning ka meeskonnakaaslase. Võta sõitudest osa üheteistkümnenda meeskonnana. Pane oma meeskond kokku ja sõitke end F1 tippu!

Injustice 2

Legendaarse Mortal Kombati mängu loonud stuudio, NetherRealm Studios, tuleb tagasi uues kaklusmängus, Injustice 2, mis keskendub DC koomiksite universumi tegelastele. Astu mängu näiteks Batmani, Aquamani või mõne muu ikoonilise kangelasena ning elage oma viha välja uutel ja võimsatel areenidel.

Rage 2

Sukeldu pea ees düstoopilisse maailma, milles puudub ühiskond, seadus ja kord. Rage 2 toob kokku kaks tõelist giganti – avatud maailma eksperdid, Avalance Studios ja FPS loojad id Software’i. Koos luuakse pöörane maailm, kus saad minna kõikjale ning tulistada ja õhku lasta kõike, mis sinu teele ette jääb.

My Time at Portia

Selles võluvas postapokalüptilises maailmas on sul võimalik ühtaegu olla nii seikleja, talunik kui ka insener. Taasta unarusse jäänud töökoda tagasi oma endisesse hiilgusesse, tegele põllundusega, kasvata loomi, sõbrune linnaelanikega ja paljasta saladused, mille see apokalüptiline maailm on unustanud.

Lisaks liituvad PS Now nimekirjaga novembris veel:

  • Kingdom Come: Deliverance
  • Warhammer: Vermintide 2

Ainsana Eestis saad PS Now liikmeaega osta Punktid.ee e-poest! Osta oma regioonile sobiv liikmeaeg siit: PlayStation Now

Allikas: PlayStation Blog