Punktide tootejuht: “Naudin, et saan päriselt anda oma panuse ettevõtte arengusse”

Autor | 2022-03-27T17:17:22+00:00 2022/03/27|Meist|

Jätkame oma tiimi liikmeid tutvustavate artiklitega, tuues seekord teieni meie tootejuhi, Laura. Enne Punktidesse tööle asumist on Laura tegelenud peamiselt erinevates ettevõtetes klientide abistamise ning tehnilise toega. Kogemustesse mahuvad aga ka põnevamad tööotsad nagu Eesti televisiooni meedia tõlkimine ning isegi mõningased keevitamistööd.

Peamiselt veedab Laura oma vaba aega mängides videomänge. Gaming pisiku sai ta oma isalt, aga vanema vennaga üheskoos üles kasvades suurenes huvi mängumaailma vastu veelgi. “Minu jaoks on arvutis mängimine üks toredamaid lõõgastumisviise, olgu see siis üksi või sõpradega mängides” räägib ta oma hobi kohta ise. 

Samuti naudib ta matkamist. Erilist põnevust tekitab  “bushcraft” põhimõte, mis tähendab, et matkaja üritab hakkama saada võimalikult vähese varustusega. Algajana üritab Laura liigseid ekstreemsusi matkadel hetkel veel vältida, kuid nagu mänguritele kombeks, siis üritab tasapisi ta ka selles vallas areneda aina raskematele tasemetele, et enese piire ületada.

“Punktidesse olen ma tahtnud tööle tulla juba aastaid,” väidab Laura, “Olen alati kahe käe ja jalaga Punktide edule kaasa elanud. Kui mulle poole kohaga klienditoe positsiooni pakuti, haarasin ma sellest võimalusest koheselt, mõtlemata sellele, et tegelikult on mul ju täiskohaga töökoht juba olemas.”

Poole kohaga klienditoe ametist on nüüdseks saanud täiskohaga tootejuhi amet. “Teen oma tööd sellise kirega, mida ma poleks isegi arvanud, et töö vastu tunda võib. Meie pisike tiim koosneb loomingulistest inimestest, kellega ei hakka kunagi igav. Me tähistame igat saavutust, olgu see siis suur või väike” räägib Laura “Ilmselt meeldib mulle siin töötamise juures siiski kõige rohkem see, et ma saan nüüd päriselt oma panuse ettevõtte arengusse anda ja vaadata, kuidas me järjest paremuse poole liigume.”