Hannes Niid: „Kaasatava rahaga soovime teha veelgi suurema sammu edasi“

Autor | 2022-04-23T16:00:47+00:00 2022/04/23|Meist|

Mul on suur rõõm teada anda, et Punktid suundub börsile ja aktsiate esmane avalik pakkumine (IPO) on juba alanud!

Punktid Technologies AS tegevjuht Hannes Niid

Alustasime oma tegevust juba 2009. aastal, olles tollal üks esimesi veebilehti kogu maailmas, mis pakkus võimalust aktiveerimiskoode digitaalselt osta. Algusaastatel oli tegu vaid kõrvalprojektiga, millega veidi taskuraha teenida. Aastate jooksul liitus meie väikse tiimiga aga veel inimesi ning nüüdseks oleme kasvanud suurimaks digikauba vahendajaks Baltikumis ning kinnitame kanda ka väljaspool naaberriike – eelmisel aastal osteti www.punktid.com lehe kaudu lausa 109st erinevast riigist!

Oleme siiani alati kasvanud orgaaniliselt, omaenda kasumist ning saavutanud sellega väga häid tulemusi. Ka selle aasta esimesel kvartalil saavutasime oma läbi aegade parima Q1 tulemuse, vaatamata sellele, et kogu meie keskendumine nii turunduslikult kui finantsiliselt oli tulevasel IPO-l. Kaasatava rahaga soovime teha veelgi suurema sammu edasi, keskendudes kiirele laienemisele ja teenuse arendamisele.

Punktid Technologies AS aktsiate märkimisperiood algas 19. aprillil kell 10 ja lõpeb 29. aprillil kell 16. Aktsia märkimise eest tasutav hind on 4,5 eurot iga pakkumisel oleva aktsia kohta. Ühingukirjeldusega tutvuda ja aktsiaid märkida saab lehel www.punktid.ee/investor