Roblox tutvustab kinkekaartide regioonipõhist lukustamist, konverteerides kohalikku valuutasse

Autor | 2023-05-09T10:06:03+00:00 2023/05/09|Kasulik|

Roblox lõpetab regiooniväliste kinkekaartide aktiveerimise

Roblox teatas hiljuti, et kasutajakontosid hakatakse nüüd denomineerima selle riigi alusel, kus nad on registreeritud. See tähendab, et kasutajate kontodel olevad krediidid konverteeritakse nende kohalikku valuutasse kehtivate vahetuskursside alusel. Selle tulemusena ei saa enam kasutada Robloxi kinkekaarte, mis ei vasta kohalikule valuutale.

Sellegipoolest on esialgse teadaande värskenduses Roblox selgitanud, et digitaalsed Robuxi koodid on endiselt ülemaailmselt aktiveeritavad. See võimaldab mängijatel jätkata kingituste ja auhindade saamist väljastpoolt oma riiki.

roblox_v2

Ametlikus teadaandes, mis saadeti kõigile mängijatele nende kontomenüü jaotise Sõnumid kaudu, selgitas Roblox, et konto nimiväärtuse muudatused jõustuvad 24. aprillil 2023. Kui muudatused on rakendatud, saavad kasutajad ainult aktiveerida kinkekaarte, mis on kontoga samas valuutas.

See piirkonna lukustamise poliitika võib tekitada väljakutseid mõnele mängijale, eriti neile, kelle pereliikmed elavad välismaal või sisuloojad, kes soovivad korraldada rahvusvahelisi võistlusi. Uus poliitika võib piirata Robloxi kogukonna kinkekaartide kinkimise ja ülemaailmsete ürituste korraldamise lihtsust ja mugavust.

Kuigi muudatuse põhjus on ebaselge, võib see olla meede petiusega võitlemiseks või virtuaalvaluuta eeskirjade järgimise säilitamiseks erinevates riikides. Oma teadaandes soovitas Roblox kasutajatel, kes soovivad muuta oma konto nimiväärtust või kellel on probleeme kinkekaardi lunastamisega, võtia ühendust oma tugimeeskonnaga.

Kuna Robloxi kogukond kohanem selle uue poliitikaga, jääb üle oodata, kas kasutajate tagasiside põhjal tehakse täiendavad selgitusi või kohandusi.

Kas otsite Robloxi kinkekaarte? Tutvu kogu tootevalikuga meie Punktid kaupluses.