Oled sa kunagi mõelnud, miks on mängud punktid.ee poes nii odavad?

Autor | 2021-09-22T16:31:08+00:00 2021/09/03|Määramata, Meist, Varia|

Hinnad artikli kirjutamise seisuga 22.09.2021

Oled sa kunagi mõelnud, miks on mängud punktid.ee poes nii odavad?

 

Kuidas saab meie poes olla sama mäng üle poole odavam kui tuttavas ostukeskuse elektroonikapoes? Kuuleme seda küsimust sageli ja õigustatult tekitab see inimestes kahtlusi. Alljärgnevalt oleme välja toonud peamised põhjused, kust tulevad hinnaerinevused ja miks võiks eelistada meie e-poodi.

 

Odav. Meie mängudel ei ole füüsilist pakendit, mille tootmine, transport ja ladustamine on kallis. Kuna tooted on digitaalsed, siis ei lisandu vahendajate kulusid, mis teeb selle tavaostja jaoks karbimängudest kohe 20-30% odavamaks. Eriti soodsalt võib saada vanemaid mänge, sest meie ostame need tootjalt alles siis, kui hinnad on juba langenud.

 

 

Kiire tarne. Saadame soovitud mängu aktiveerimiskoodi sinu e-mailile kohe peale ostu sooritamist. Mängu saad ise alla laadida tootja lehelt. Uue mängu eeltellijana võid olla kindel, et saad mängu kiiremini kui sõbrad.

 

 

Turvaline. Meie e-poes on kõik tarnijad kontrollitud ja mängude koodid tulevad legaalsetest kanalitest. Tänu sellele on mängude aktiveerimiskoodid alati töökorras ning mängud töötavad ka tulevikus. Meie kvaliteedist räägivad üle 6000 positiivse hinnangu rahvusvahelisel hindamisplatvormil www.trustpilot.com.

 

 

 

Suurim valik mänge. Meie sortimendis on üle 1500 PC, Mac, PlayStation, Xbox ja Nintendo mängu. Lisaks leiad laia valiku liikme- ja rahakaarte erinevatele regioonidele ja platvormidele.

 

 

Eestikeelne kasutajatugi. Kui teil tekib mängude aktiveerimisega probleeme, siis meil on üle 10 aasta kogemust, et lahendada iga tehniline probleem. Ja me räägime sinuga eesti keeles.

 

 

Paindlik. Meie e-poes saad maksta mugavalt oma kodupanga pangalingiga. Aksepteerime kõikide enamlevinud maksekaartide kõrval ka Pocopay, PayPal ja Bitcoin’i. Lisaks saad suuremate ostude korral jagada maksed Esto järelmaksu abil pikema aja peale.

 

 

Aina odavamaks läheb, sest iga ostuga teenid boonust ja iga edaspidine ost on meie e-poest veelgi soodsam! Oma ostude ajalugu ja kogutud boonust saad jälgida oma kasutajakontol.

 

 

Maksame peale. Soovita meie poodi oma isikliku referral-koodiga ja lisaks sellele, et sõber saab oma ostu 10% soodsamalt, teenid sina iga oma sõprade poolt ostetud mänguga raha.

 

 

Loodussõbralik. Digitaalse mängu ostmisega jäävad ära füüsilise plaadi valmistamine, plastkarpi pakendamine, bukleti trükkimine ja kiletamine. Rääkimata transpordist lennukite ja laevadega logistikakeskustesse ja sealt omakorda kaubaautodega kauplustesse, kuhu klient isikliku autoga kaubale järele sõidab. See säästab palju energiat.