Punktid.ee e-poe haldur “Nägin head võimalust enese arendamiseks”

Autor | 2022-03-27T16:54:25+00:00 2021/06/09|Meist|

Lisbeth, ehk veidi lühemalt Liisu, on meil töötanud juba peaaegu 2 aastat. Kuna varem ei olnud ta arvutitööd teinud, siis pidi ta algselt meile tulema vaid paariks suvekuuks appi, et teha ära mõned lihtsamad tööd. Kuna aga nupp nokkis nii hästi ja tööd jagus, siis sai paarist kuust paar aastat ning nüüd on tegu tõelise oma töö asjatundjaga, keda saame kinnisilmi usaldada.

Eraelus on Liisu suureks kireks autod, täpsemalt oma BMW E46 putitamine ja tuunimine, mille eest on isegi ette näidata võidetud auhindu. „Teen nii palju ise kui jõud ja oskused lubavad. Ilmselt on see külge hakanud sellest, et isa koguaeg tegi midagi auto kallal ja samamoodi on suurem enamus minu sõpradest tegelenud autodega. Mulle lihtsalt meeldib nokitsemine ja tore on näha kui asi muutub minu käe all aina ilusamaks,“ räägib Liisu oma autode armastuse tagamaadest.

Lisaks autodele on Lisbethil teinegi vähe äkilisem hobi – nimelt käib ta juba pikemat aega HIIT & Boxing trennis, mis annab eriti kõva poweri sisse. „See on mõnus enese mugavustsoonist välja astumine, kus saab end maandada ja samas on see ikka väga intensiivne trenn. Meeldib ka see, et trenn toimub kotil, mitte üksteise peal, kuna sellisel juhul poleks see üldse minu jaoks. Trenn on eraldi ainult naistele ja see annab asjale veel eraldi laheda ühtsustunde,“ selgitab ta, mis teda selle trenni juures hoiab.

Lisbeth Lutta kireks on autod

Lisbethi suureks kireks on oma auto kallal nokitsemine

Selle kohta, miks ta otsustas Punktidesse edasi jääda, räägib Lisbeth ise nii: „Nägin head võimalust enese arendamiseks, eriti kuna varasemalt polnud taolist tööd üldse teinud. Igasugune enesearendus on siin üldse hästi toetatud, näiteks koolitustega, kus soovi korral saab osaleda. Mulle meeldib, et tegu on vaheldusrikka tööga, mis ei muutu üksluiseks, kuna saab tegeleda nii paljude erinevate asjadega. Kollektiiv on ka piisavalt väike, et ei tunne end väikse mutrina, vaid saad pea kõiges kaasa rääkida ning su mõtteid ja ideid võetakse kuulda. Toredad kolleegid ja mõnus kontor ei tee ka üldse paha.”