Uuendasime oma ostukorvi protsessi

Autor | 2019-04-18T14:56:57+00:00 2019/04/18|Meist|

Töötame igapäevaselt selle nimel, et meie e-pood oleks kasutajatele võimalikult käepärane ning kõik protsessid toimuksid kiirelt ja sujuvalt. Sellega seoses oleme uuendanud oma ostukorvi protsessi, millega hoiavad registreerunud kasutajad ostu sooritamisel veelgi aega kokku.

Nüüdsest ei pea registreerunud kasutaja makse sooritamisel enam sisse logima, vaid piisab ainult oma e-maili aadressi sisestamisest. Kui meie süsteem tuvastab automaatselt, et selle e-mailiga on registreeritud kasutaja, siis tähendab see, et meil on juba kogu kasutajainfo olemas ning sul on võimalik kohe maksma minna. Ka boonuspunktid kogunevad sinu kontole täpselt samamoodi nagu see eelnevalt alati toiminud on.

Juhul kui sisestad e-maili aadressi, millega ei ole kasutajat registreerunud, siis on võimalik end kasutajaks teha või jätkata lihtsalt külalisena. Kui soovid tasumiseks kasutada boonuspunkte, pead siiski oma kontole sisse logima. Seda saad teha lehe ülemises osas asuva sisselogimisnupu kaudu.

Oleme funktsiooni küll igatepidi läbi testinud, aga kui sul peaks ikkagi ostukorvis tekkima mõni probleem, siis võta kindlasti meiega ühendust, et saaksime selle kiirelt üle vaadata ja vea kõrvaldada. Ühendust saad võtta läbi meie kontaktvormi: Punktid.ee/kontakt