Punktid.ee kaasas 171 000€ suuruse investeeringu

Autor | 2021-04-15T12:28:57+00:00 2021/04/09|Varia|
Punktid.ee juht ja omanik Hannes Niid

Punktid.ee juht ja omanik Hannes Niid

Oleme esmakordselt Punktid.ee projekti ajaloos kaasanud 171 000€ suuruse investeeringu, mida kasutame laienemiseks Läti turule. Kapital pärineb privaatinvestoritelt, kelle seast leiab ka Eesti ühe tuntuima kaupleja, Marat Kasparovi.

Gamingus käib kahtlemata boom.  Kas te seda teadsite, et gaming sektor on suurem kui filmindus ja muusika kokku? Ma investeerin ainult projektidesse, kus ma näen meeletut mastaapi ja võimalust,“ kommenteeris oma otsust investeerida juhtinvestor Kasparov.

Praegu tegutseme peamiselt Eesti turul, olles vaikselt alustanud ka naaberturgudele laienemist. Raha kaasamise eesmärgiks on jõudsalt siseneda Läti turule, kus oleme eelnevalt oma rahade eest alguse juba teinud.

„Siiani oleme kasvanud oma kapitalist ning eks me ole sellisel viisil Eestis ka väga häid tulemusi saavutanud. Kuigi tegu on üsna turvalise ja riskivaba kasvuviisiga, siis on selle miinuseks küllaltki aeglane tempo. Seetõttu otsustasime välismaale laienemiseks esmakordselt kasutada investorite abi,“ ütles Punktid.ee juht Hannes Niid.

Punktid.ee tõi 2009. aastal esimesena Eestis turule teenuse, mis pakub täielikult digitaalset tarnet. Peale ostu sooritamist saadetakse kliendi e-mailile unikaalne aktiveerimiskood, millega lunastatakse vastav videomäng või mängukaart.

Läti turg sai valitud järgmiseks eesmärgiks, kuna seal on võimalik lahendada samu probleeme, millega puutuvad kokku Eesti kasutajad. „Suurte mänguplatvormide silmis on Balti riigid siiani vaeslapse rollis ning mitmed teenused ei ole siin ametlikult toetatud. Meilt leiavad kliendid endale sobivad tooted ja oma emakeeles ka detailsed õpetused, kuidas neid kasutada,“ selgitas Niid Läti turu valiku tagamaid.