The Sims 4 varsti saadaval ka konsoolidel!

Autor | 2017-07-27T16:07:31+00:00 2017/07/27|Konsoolid|

Konsooli omanikel on aeg rõõmustada! “The Sims 4” on juba 17. novembrist 2017 saadaval nii Xbox One kui ka PlayStation 4-l. Seega, enam polegi vahet, kas eelistad mängida arvutil või konsoolil, sest oma Simside elulugusid saad juba varsti jutustada vabalt valitud mänguplatvormil.

Loomulikult on toimunud pärast esialgset baasmängu avaldamist mitmeid uuendusi, alates nõudepesumasinate täiendamisest ja lõpetades uhiuute Karjääride lisamisega, on mängukogemus tehtud veelgi vingemaks. Juurde on tulnud ka uus maailm Newcrest, et anda Simsidele veelgi rohkem ruumi kasvamiseks ning arenemiseks.

Head uudised ei lõppe ka siinkohal. Mängu arendajad plaanivad üle vaadata praegu veel arvutile kuuluvad DLC’d ning lisada neid ka järk-järgult konsooli baasmängule. Mängu hakatakse ka perioodiliselt uuendama, et mängust ei puuduks ka kõige uuemad funktsioonid, mis on saadaval mängides PC-l.

Mängu konsoolile ilmumise puhul, on saadaval ka eriline pakkumine. Eeltellides mäng konsoolile The Sims kodulehelt, lisatakse tasuta kaasa ka “The Sims 4 Perfect Patio Stuff”.

Soovitame lugeda mängu uuenduste, spetsiaalse pakkumise ning eeltellimise kohta pikemalt The Sims kodulehelt.