Need 5 õudusmängu saad praegu hirmuäratavalt heade hindadega

Autor | 2022-06-20T09:15:33+00:00 2022/06/20|PC|

Supermassive Games

Punktide e-poes on kõrgelt hinnatud õudukate hinnad kukkunud judinaid tekitavalt madalale. Odavalt saad kätte neli filmilikku õudusmängu, mida saad nautida koos sõpradega, ja ühe peresõbralikuma mängu, mis on sobilik ka noorematele.

70% on hinnast kaotanud “The Dark Pictures Anthology” õudusmängude seeria esimene osa “Man of Medan”. Tegu on visuaalselt kauni õudusfilmi meenutava mänguga, kus mängija ülesandeks on teha tegelaste saatusi ja loo kulgu mõjutavaid valikuid, sageli lühikese ajaperioodi jooksul. “Man of Medanis” satuvad sukelduma läinud noored pantvangi piraatide kätte, kes sunnivad nad koos endaga otsima salapärast varandust. Koos satutakse triivivale mahajäetud laevale, kus hakkavad lahti rulluma verdtarretavad sündmused.

Igal mängus tehtud valikul võivad olla tõsised tagajärjed, mis mõjutavad suuresti loo kulgu. Sinu otsustest sõltub, kes sureb, kes elab ja kuidas salapärase aardelaeva lugu lõpeb. “The Dark Pictures Anthology” mänge on võimalik mängida kahekesi koos ühe teleka ees või viiekesi üle interneti. Veebi vahendusel mängides kontrollivad kõik mängijad erinevaid peategelasi.

Praegu saad tavahinnast 30% odavamalt kätte ka “The Dark Pictures Anthology” teise osa alapealkirjaga “Little Hope”. See mäng on ülesehituselt sarnane “Man of Medanile”: sind ootab ees filmilik õudukas, kus mängija valikud mõjutavad otseselt loo kulgu ja tegelaste saatust. Seekord on tegevuse keskmes aga kamp tudengeid, kas jäävad pärast bussiõnnetust lõksu salapärasesse udusse mattunud Little Hope’i linna. Peagi hakkavad õpilasi kimbutama ammustes nõiaprotsessides traagiliselt hukkunud linlaste vaimud.

Kuigi “The Dark Pictures Anthology” mängud on valmis teinud sama arendaja ja nende mängupilt on väga sarnane, siis sisulisi ühenduslülisid nende vahel ei eksisteeri. Iga osa räägib eraldiseisva loo, mis ei ole eelmise ega järgmise mänguga otseselt seotud. Seega kui sinu jaoks tundub “Little Hope” huvitavam kui “Man of Medan”, siis võid esimese osa südamerahuga vahele jätta. Sa ei jää olulistest loolõimedest ilma. Muide, ka “Little Hope’i” on võimalik mängida kahekesi ühe teleka ees või viiekesi üle veebi.

Hetkel on sul võimalik säästa 32% ka “The Dark Pictures Anthology” uusimalt osalt “House of Ashes”. Selle mängu keskmes on salk sõdureid, kes satuvad 2003. aastal Iraagi sõja ajal pooljuhuslikult iidsetesse Akkadi impeeriumi varemetesse. Mängija kontrollib nii USA ja Iraagi võitlejaid ning külastab lisaks tänapäevale ka tuhandete aastate tagust ajaperioodi. Taaskord sõltub mängija valikutest palju: kõik tegelased võivad ellu jääda, kuid viimne kui üks võib ka manalateed minna.

Praegu saad 10 eurot odavamalt kätte ka alles hiljuti ilmunud “The Quarry”, mis on “The Dark Pictures Anthology” arendajate uusim õudusmäng. Mängija ülesanne on elus hoida üheksat Hacket’s Quarry noortelaagri kasvatajat, kellele peavad jahti üleloomulikud elukad ja verejanulised kohalikud. Sarnaselt ülalmainitud mängudele sõltub ka siin mängija valikutest, mis juhtub ning kes elab ja sureb. Ka “The Quarryt” on võimalik mängida koos ühe teleka taga, kuid üle veebi on seda mängu võimalik nautida lausa üheksakesi.

Kui kõik seni mainitud mängud on verised ja seega mõeldud täiskasvanutele, siis “Little Nightmares II”, mis on hetkel 57% odavam, sobib hästi ka noorematele. Tegu on külgvaates platvormeriga, kus mängija peab aitama väikesel Monol põgeneda kõhedust tekitavast linnast. Selle mängu tõmbenumbriteks on kavalad mõistatused ja sünge atmosfäär, kuid verd ja groteskseid surmastseene siit ei leia. Seetõttu on “Little Nightmares II” ideaalne mäng, mida pere nooremad liikmed saavad nautida isekeskis või koos vanematega.