Watch Dogs on praegu PC peale tasuta!

Autor | 2017-11-10T10:57:04+00:00 2017/11/08|PC|

Kuni 14. novembrini pakub Ubisoft 2014. aasta märulimängu “Watch Dogs” PC versiooni täiesti tasuta! Tegu ei ole lihtsalt ajutise tasuta mängimisvõimalusega, vaid mäng jääb sinu Uplay kontole igaveseks. Mängu saamiseks logi sisse oma Uplay kontole: https://freetrial.ubisoft.com/promotions/watch-dogs-1/8/

Watch Dogs

Selleks on vaja vaid sõrmeliigutust. Me ühendame end sõpradega. Me ostame uusimaid vidinaid ja seadeid. Me teame, mis toimub kogu maailmas. Kuid sellesama lihtsa sõrmeliigutusega tõmbame endale peale ka aina tumedama varju. Iga ühendusega jätame me endast maha digitaalse jälje, mis võimaldab üles leida iga meie liigutuse, meeldimise ja mitte meeldimise. Ning mitte ainult inimesed- tänapäeval on võrku ühendatud ka kõik suuremad linnad. Linnade taristud on keerukate operatsioonisüsteemide pideva vaatluse ja kontrolli all.

Mängus Watch Dogs on selle süsteemi nimeks Central Operatin System (CTOS) ja see kontrollib peaagu igat linnas leiduvat  tehnoloogiat ning hoiab oma valduses olulist infot kõikide elanike kohta.

Sina astud mängu Aiden Pearcena, geniaalse häkkeri ja endise pätina, kelle kriminaalne minevik viis vägivaldse perekonnatragöödiani. Jahtides neid, kes ründasid sinu perekonda, on sinu võimuses jälgida ja häkkida kõiki, kes sind ümbritsevad, manipuleerides kõigega, mis on ühendatud linna võrku. Kasuta Chicago linna oma täiusliku relvana ning vii täide enda stiilis kättemaks.